Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

  • Δυσάρεστη έκπληξη επιφύλαξε τους υπαλλήλους του δημαρχείου την τρίτη 12-2-08 αφού, πηγαίνοντας για δουλειά βρήκαν την κεντρική είσοδο του δημαρχείου παραβιασμένη. Αμέσως κατάλαβαν οτι πρόκειται για διάρρηξη και κάλεσαν την Αστυνομία.
  • Οι ληστές σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας και των δημοτικών υπαλλήλων εισήλθαν στο χώρο από την πίσω πλευρά του κτιρίου παραβιάζοντας το παράθυρο της τουαλέτας, παρά το γεγονός οτι ο χώρος ήταν φωταγωγημένος και στη συνέχεια ανέβηκαν στον πρώτο όροφο όπου βρισκόταν η οικονομική υπηρεσία-λογιστήριο του Δήμου και το χρηματοκιβώτιο.
  • Αφού διέρρηξαν την πόρτα του γραφείου, έσυραν το χρηματοκιβώτιο μέχρι το ισόγειο καταστρέφοντας έτσι τα μαρμάρινα σκαλοπάτια και τους τοίχους του κτιρίου. Σύμφωνα με μαρτυρίες οι ληστές μπήκαν και στο γραφείο του Δημάρχου χωρίς όμως να αφαιρέσουν τίποτα.
  • Η μεταφορά του χρηματοκιβωτίου από την είσοδο του Δήμου μέχρι το μεταφορικό μέσο που χρησιμοποίησαν οι ληστές, φαίνεται ότι έγινε με ένα μικρό κλάρκ, αφού στην είσοδο του κτιρίου έχουν μείνει τα αποτυπώματα από τις ρόδες του, μιας και το βάρος του χρηματοκιβωτίου ξεπερνά τα 500 κιλά. Ευτυχώς για τον Δήμο και δυστυχώς για τους ληστές μέσα στο χρηματοκιβώτιο βρισκόταν μόνο 600 ευρώ και μερικές επιταγές.
  • Η αστυνομία, η οποία πήρε αποτυπώματα από όλους τους χώρους του Δημαρχείου, ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι μέχρι στιγμής παραμένουν άφαντοι.
  • Ο Δήμαρχος του δήμου μας κ. Ρουσογιάννης, καταδίκασε το γεγονός και ευχήθηκε να μην ξανασυμβεί τέτοιο περιστατικό σε κανέναν άλλο Δήμο.

  • Ηλίας Π. Κοτούμπας

    3 σχόλια :

    Ανώνυμος είπε...
    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
    Ανώνυμος είπε...
    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
    Ανώνυμος είπε...
    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.