Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Τέλος τα σενάρια για τον Καποδίστρια 2. Ο δήμος Αγγελοκάστρου συνεχίζει με την σημερινή του μορφή


Το γεγονός αυτό διαφαινόταν εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο κανείς δεν έβγαινε επίσημα να το παραδεχτεί. Τον συγκεκριμένο ρόλο ανέλαβε τελικώς χθες ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ, Ν. Κακλαμάνης, κατά την ενημέρωση που έκανε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αν και η επίσημη ανακοίνωση της κυβέρνησης δεν έχει δοθεί, οι αιρετοί θεωρούν βέβαιο ότι ο «Καποδίστριας-2» επί του παρόντος τουλάχιστον «πάγωσε».

Ενημέρωση από την κυβέρνηση για το θέμα αναμένεται να υπάρξει στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΚΕ που θα γίνει στις 20 του μήνα, λίγο πριν από το ετήσιο τακτικό συνέδριο των δημάρχων στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, ο υπουργός Εσωτερικών, Πρ. Παυλόπουλος, ζήτησε να παραβρεθεί στη συνεδρίαση και να ενημερώσει ο ίδιος τους δημάρχους.

Σύμφωνα με αυτές τις εξελίξεις ο δήμος Αγγελοκάστρου παραμένει με τη σημερινή του μορφή και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί είμαστε από τους πρώτους που από την πρώτη στιγμή φωνάζαμε μέσα από τις ψηφοφορίες και τα σχολιά μας και δείχναμε την αντιδρασή μας για το σχέδιο Καποδίστριας 2.

Ηλίας Π. Κοτούμπας

2 σχόλια :

panos tiligadas είπε...

ola kala ola wraia ilia,kai i fotografia tou dimarxeiou ta leei ola,na tane kai to rimadi to dimotiko sxoleio se tetoia kali katastasi ti wraia pou tha ta ne, tha stamatage kai emena auto to pisma pou exw,
na se kala liako

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απολύτα για τον δήμο μας.
Έτσι θα πρέπει να μείνουμε.