Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Ορισμένες εκ των επιλογών του Δημήτρη Σταμάτη για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου του.


Ο τελευταίος μήνας της προεκλογικής περιόδου είναι πλέον γεγονός. Τα επιτελεία των υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών βρίσκονται σε εγρήγορση λίγες μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια. Όπως είναι λογικό τα σενάρια περί νικητών και ηττημένων φουντώνουν, με την κάθε πλευρά να αισιοδοξεί ότι θα είναι αυτή που θα χαμογελά το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου. Ήδη για το δήμο Αγρινίου τόσο από την παράταξη του κ. Μοσχολιού όσο και από την αντίστοιχη του κ. Σταμάτη, έχουν έρθει στη δημοσιότητα τα πρώτα ονόματα των προσώπων που θα ριχτούν στην εκλογική αρένα. Εμείς σας παραθέτουμε ορισμένα εξ αυτών που αφορούν το συνδυασμό του Αιτωλοακαρνάνα βουλευτή (στο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλες αναφορές), τα περισσότερα εκ των οποίων δημοσίευσε στο τρέχον φύλο της η εφημερίδα Πολιτεία. Σε επόμενη ανάρτησή μας θα αναφερθούμε και σε πρόσωπα που θα βρεθούν στο πλάι του Δημάρχου Αγρινίου.

Όπως όλα δείχνουν ο Δημήτρης Σταμάτης φαίνεται να εμπιστεύεται τους εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους Αγρίνιου, που έχουν εκφράσει την επιθυμία να θέσουν εκ νέου υποψηφιότητα. Πρόκειται για τους Λάμπρο Κοτρολό, Νίκο Γκρίζη, Νίκο Καζαντζή, Kώστα Καλαντζή, Φάνη Ζαρκαβέλη και Θόδωρο Σεϊτανίδη, οι οποίοι θα διεκδικήσουν ξανά την ψήφο των πολιτών. Από εκεί και πέρα στη μάχη της σταυροδοσίας θα ριχτούν αρκετά στελέχη με προσφορά στο χώρο της αυτοδιοίκησης, του πολιτισμού και του συνδικαλιστικού τομέα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Πολιτεία έχει γίνει κρούση στην Ελένη Καμμένου, στην οποία έχουμε αναφερθεί παλαιότερα σε σχετικό μας ρεπορτάζ για την κοινωνική της προσφορά στην έρημο της Ιορδανίας, αλλά και στη γνωστή ηθοποιό Λουκία Πιστιόλα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον φαίνεται να έχει στο Δήμο Στράτου η δυναμική που αναπτύσσει η υποψηφιότητα του αγροτοσυνδικαλιστή Γιάννη Στυλιαρά, αφού αποδεικνύεται ότι πρόκειται για ένα πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής στο σύνολο του νέου Καλλικρατικού δήμου. Στην Παραβόλα, η υποψηφιότητα της έμπειρης στο χώρο της αυτοδιοίκησης Νομαρχιακής Συμβούλου Γιωργίας Μπόκα κρίνεται ως η καταλληλότερη και πλέον ενδεδειγμένη, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αντίστοιχη του δημάρχου Βασίλη Καπέρδα που εντάχθηκε στο συνδυασμό του Παύλου Μοσχολιού.

Υποψήφιοι με τον Δημήτρη Σταμάτη (στο γενικό του Αγρινίου) θα είναι και δύο στελέχη που προέρχονται από το περιβάλλον της Ντόρας Μπακογιάννη. Πρόκειται για τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Αθηναίων Κώστα Ντούπη, ο οποίος πέραν της ευρύτερης περιοχής του Αγρινίου έχει ισχυρά ερείσματα και στο Δήμο Παρακαμπυλίων, καθώς και για τον πρώην δήμαρχο Νεάπολης Παναγιώτη Τσαμάκη, που μπορεί να διεισδύσει και να συσπειρώσει το πολυπληθές ευρυτανικό στοιχείο του δήμου.

Αξίζει βέβαια να σταθεί κανείς και στην υποψηφιότητα του νεαρού περιβαλλοντολόγου Ηλία Κοτούμπα στο Αγγελόκαστρο, ενώ επίσης από το χώρο της νεολαίας έχουν κλειδώσει για το Αγρίνιο τα ονόματα της Ρούλας Γουρνάρη και της Εύης Χολέβα

αναδημοσίευση από www.agrinio-news.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια :