Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ξεχωρίζει


Γιός του παλιού Αντινομάρχη κ. Παύλου Κοτούμπα ο Ηλίας πήρε τη σκυτάλη και με πίστη στις δυνατοτητές του, ρίχνεται στη μάχη των δημοτικών εκλογών, ζητώντας την ψήφο μας για τον διευρυμένο δήμο Αγρινίου.
Ο Ηλίας Κοτούμπας είναι υποψήφιος με το συνδιασμό Πανδημοτική Πρωτοβουλία του Δημήτρη Σταμάτη για τον οποίο άκουγε από παιδί... Και ήρθε η ώρα να σταθεί ο ίδιος στο πλευρό του και να δώσει το καλύτερό του εαυτό, υπηρετώντας τις αρχές της παράταξης όπως αυτές τις είχε περιγράψει ο κ. Σταμάτης στη σχετική διακύρυξη που πρόσφατα παρουσίασε. Ο Ηλίας Κοτούμπας μεγάλωσε σε αυτοδιοικητικό περιβάλλον γεγονός που σε συνδιασμό με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που εκ των πραγμάτων συνοδεύουν μια υποψηφιότητα νέων ανθρώπων, τον καθιστά ξεχωριστή περίπτωση.

αναδημοσίευση από εφημερίδα Συνείδηση

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με τις …ευλογίες Εφραίμ, η επένδυση στον Αστακό!

Πανταχού παρών το …ιερό επιχειρηματικό δαιμόνιο του Εφραίμ. Μέχρι στον Αστακό της Αιτωλοακαρνανίας έφθασε η …χάρη του. Η εταιρεία της Μονής Βατοπεδίου RASSADEL (με έδρα την Κύπρο), σύμφωνα με το γερμανικό εμπορικό μητρώο, είναι εταίρος της Rosebud Energie Deutschland GmbH, η οποία είναι μέλος της Κοινοπραξίας APPC - Astakos Power Plan Consortium, που έχει αδειοδοτηθεί, ήδη, από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) για την κατασκευή του Θερμο-Hλεκτρικού Σταθμού Υγραερίου Αστακού (Θ.Η.Σ.Υ.Α. 1010 Μεγαβάτ), στο πλαίσιο της γνωστής επένδυσης του Κατάρ στον Αστακό.

Την αποκάλυψη-βόμβα κάνει ο διακεκριμένος καθηγητής Δ. Παπανίκας, ο οποίος έχει ασχοληθεί διεξοδικά με την περιβαλλοντική διάσταση της επένδυσης, μέσω επιστολής, που απέστειλε προς τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος.... Προχώρα δυναμικά

Ανώνυμος είπε...

Στηρίζουμε νέους και άφθαρτους και στο δήμο και στην περιφερεια.
Παμε όλοι μαζί με
Ηλία Κοτούμπα στο δήμο Αγρινίου
Νίκο Καλτσά στη Περιφέρεια
Λάμπρο Δημητρογιάννη στη Περιφέρεια
και Ξανθή Μπούτιβα στη Περιφέρεια