Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

Πάρε κοίτα μου λέει σε χρόνο ανύποπτο ο Δήμαρχος Αγγελοκάστρου. Τίποτα δεν χρωστάμε σε κανένα.
Ούτε αιρετικοί είμαστε όπως πολλοί θέλουν να μας παρουσιάζουνε, ούτε μηδενιστές να τα ισοπεδώνουμε όλα. Ορμώμενοι απ’ την αγάπη για τον τόπο μας υπηρετήσαμε και υπηρετούμε πάντα την αλήθεια. Λέμε αδέσμευτα το μπράβο εκεί που πρέπει , κι είμαστε άκρως επικριτικοί σ’ αυτούς που παίξανε παιχνίδια με τον τόπο για την τσέπη τους. Τους υποδείξαμε , τους ξέρετε, κι ας έρθουν να μας κλάσουνε τον πέρδικο. Σήμερα λέω ένα μπράβο μέσα απ’ την καρδιά μου στον απερχόμενο Δήμαρχο του Αγγελοκάστρου Λάκη Ρουσογιάννη (που ουκ ολίγες φορές πήρε τηλέφωνο να μου τραβήξει το αυτί ότι άδικα τον κατακρίνω) γιατί έτσι μάλλον το ‘βλεπε η καρέκλα που υπηρετούσε, κι όχι προσωπικά αυτός. Και λέω αυτό το μπράβο για δυο λόγους. Για δυο ειδήσεις που σήμερα έφτασαν στην εφημερίδα.
1ον Το ρεπορτάζ που έχει κάνει η εφημερίδα Πολιτεία Αιτωλών και Ακαρνάνων σχετικά με τα χρέη των καποδιστριακών δήμων που συνενώνονται με το Αγρίνιο και με τα χρέη τους:
δήμος Νεάπολης 1.500.000ευρώ
δήμος Παρακαμπυλίων 1.150.000ευρώ
δήμος Στράτου 1.300.00.ευρώ
δήμος Παραβόλας 900.000 ευρώ συν 50000 από παλαιότερο δάνειο
δήμος Μακρυνείας 300.000 ευρώ
δήμος Παναιτωλικού 60.000 ευρώ
δήμος Αρακύνθου και δήμος Αγγελοκάστρου μηδέν. Και
2ον Ότι για το αποχετευτικό έργο του σημερινού Δήμου Αγγελοκάστρου ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες με την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δημάρχου Αγρινίου κ. Παύλου Μοσχολιού και του Δημάρχου Αγγελοκάστρου κ. Σωτήρη Ρουσογιάννη, και που έτσι θωρακίζονται και περιβαλλοντικά οι ευαίσθητες λίμνες Τριχωνίδα και Λυσιμαχεία, δίνοντας έτσι νέες αναπτυξιακές δυνατότητες στην περιοχή, όπως μας ενημερώνει email του Δήμου Αγρινίου για το αντικείμενο σύσκεψης μεταξύ του Υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Θάνου Μωραΐτη, του Δημάρχου Αγρινίου κ. Παύλου Μοσχολιού και του Ειδικού Γραμματέα Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ανδρέα Ανδρεαδάκη, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στο γραφείο του κ. Μωραΐτη.
Τους ΄΄εφιάλτες΄΄ του Αγγελοκάστρου ψάξτε τους αλλού συμπατριώτες για να τους βρείτε, κι όχι σε μας που κάνουμε γνήσιο, έντιμο, αδέσμευτο, και προπαντός δίχως κανένα κέρδος ρεπορτάζ.
Εφημερίδα το ΚΑΣΤΡΟ. (παραλειπόμενα) Καστρινός.
Η εφημερίδα Δεκεμβρίου που έρχεται σε λίγες μέρες, θα σας αποκαλύψει πράγματα απίστευτα που έχουν σχέση με τον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :