Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ. ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙΑ.


Έστω και δύσκολα, ξεπέρασε με επιτυχία Ο ΑΧΕΛΩΟΣ το εμπόδιο του Α.Ο.ΛΥΓΙΑΣ επικρατώντας με 1-0 στη παγωμένη σήμερα Ναύπακτο για την 17η αγωνιστική της Α2 και μάλιστα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Θ Μπέτσικα που χάνει και το ντέρμπι του κυπέλου με την Α.Ε.Μ. Με αυτό το «τρίποντο η ομάδα του Αγγελοκάστρου άφησε 5 βαθμούς πίσω της την διεκδικήτρια του τίτλου ομάδα του Δοκιμίου μετά την αναπάντεχη ισοπαλία σήμερα στην έδρα της που της περιορίζει έτσι σημαντικά τις ελπίδες για τίτλο. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Βασίλης ο Αλεξάκης που πέτυχε και το γκολ του ΑΧΕΛΩΟΥ και έκανε τους «Καστρινούς» να περάσουν νικητές γι’ άλλη μια φορά την Παλιοβούνα।

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ BLOG «ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ»
Σ' ένα παιχνίδι που υπήρχε ένταση από το πρώτο λεπτό με δυο κόκκινες κάρτες μια για κάθε ομάδα δεν θα μπορούσε να δει κανείς κάτι πολύ καλό. Το Αγγελόκαστρο ευτύχησε στο 9’ να προηγηθεί με τον Αλεξάκη με σουτ έξω από την περιοχή αιφνιδίασε το Δούρο. Στην συνέχεια το Αγγελόκαστρο υπερασπιστικέ τον προβάδισμα που είχε δίνοντας μεγάλη προσοχή στην άμυνα του. Ο Λυγιάς προσπάθησε να απειλήσει και στο 40’ με ωραία προσπάθεια του Φούντζουλα και Κωτσόπουλου σουτ του πρώτου η μπάλα λίγο άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λυγιάς πίεσε πιο πολύ αλλά μετά από την πεντάλεπτη διακοπή το παιχνίδι έχασε το ρυθμό που είχε πάρει. Στο 70’ο Φούντζουλας με διπλή προσπάθεια δεν κατάφερε να κάνει το 1-1 και στο τέλος οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με σουτ του Ζαλοκώστα που εξουδετέρωσε ο Δούρος και στην επαναφορά ο Γιαννιώτης δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα κοντράροντας στους αμυντικούς για να μπλοκάρει ο Δούρος πριν καταλήξει σε κόρνερ.
Το φιλμ του αγωνα:
4΄Διαγώνιο σουτ από Ζαλοκώστα μέσα στην περιοχή η μπάλα άουτ.
9’ Γκοοολ Ατομική ενέργεια Αλεξάκη σουτ έξω από την περιοχή αιφνιδιάζεται ο Δούρος και η μπάλα στα δίκτυα.
40’Ένα δύο Κωτσόπουλου Φούντζουλα σουτ από το ύψος του πέναλτι από το Φούντζουλα η μπάλα λίγο άουτ.
41’Σέντρα Αλεξάκης κεφαλιά Ζαλοκώστας Λ. άουτ
48’Καραγιάννης αποφεύγει έναν αμυντικό σουτάρει η μπάλα άουτ.
53’Κόκινη κάρτα στο Μπετσίκα.
62’ Κόκκινη κάρτα στο Νικόπουλο Β.
70’Διπλή προσπάθεια του Φούντζουλα σουτ μέσα στην περιοχή απόκρουση τερματοφύλακα η μπάλα γυρνάει σ’ αυτόν διώχνουν οι αμυντικοί
90+ Σουτ Ζαλοκώστα Λ. εντυπωσιακά ο Δούρος στην επαναφορά σουτ του Γιαννιώτη κόντρα στους αμυντικούς πριν βγει κόρνερ μπλοκάρει ο Δούρος.

Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια :