Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΟΜΗΡΟΣ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ Ο ΑΧΕΛΩΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.

















Φάση απ’ το σημερινό παιχνίδι.
Δεν ξέρω αν μπορούσε ή δεν μπορούσε ο ΑΧΕΛΩΟΣ να κερδίσει τον αήττητο και μάλιστα χωρίς να δεχθεί φέτος γκολ ΟΜΗΡΟ Νεοχωρίου, ούτε θα κάτσω να ψάξω για δικαιολογίες, Αυτό που ξέρω ότι μέσα σε 15 μέρες δύο ήττες απ’ την ίδια ομάδα μέσα στο γήπεδό σου σε επίσημους αγώνες με 2-0 είναι τουλάχιστον άκρος ανησυχητικό. Η αλήθεια είναι, ότι στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς ποτέ να γνωρίζεις και για αυτό επιβάλλεται να μιλάς πάντοτε μόνο εκ του αποτελέσματος. Απ’ ότι όμως έχει δήξει το φετινό ξεκίνημα των περσινών πρωταθλητών της Α2 το υλικό αυτής της ομάδας, είναι για πολύ καλύτερη μπάλα, και τέτοια αποτελέσματα πρέπει να βαρέσουν καμπανάκι - για να μην πω τις καμπάνες του Μοναστηριού - στους «κουμανταδόρους» της ομάδας, και να καθίσουν να συζητήσουν, τώρα ακόμα που είναι νωρίς εκεί κάτω στην Κακαβαριά.
Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον προπονητή ή τους παίκτες, ότι δεν εργάζονται. Θα ήταν ανήθικο… Κανείς επίσης δεν μπορεί να πει για την διοίκηση της ομάδας ότι δεν έχει κρατήσει τα… γκέμια γερά, και μάλιστα σε τέτοιες δύσκολες για όλο το ποδοσφαιρικό στερέωμα στιγμές. Και ο φίλαθλος του ΑΧΕΛΩΟΥ έχει αποδείξει εμπράκτως, ότι στηρίζει την ομάδα και υπομένει. Ότι δίνει ευκαιρίες κι ότι παρέχει και πιστώσεις χρόνου. Αλλά δεν θέλει μόνο ένα πράγμα: Την κοροϊδία, τα λόγια τα μεγάλα, μα και τον «ψευτοτσαμπουκά». Αυτά τα λίγα με πικρία, από ένα ακόμα άτυχο αποτέλεσμα.
Κώστας- Καστρινός.

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

OK ,DEN EGINE KAI TIPOTA...MONOS SOU TO LES...EINAI APO TIS KALUTERES OMADES TIS KATIGORIAS AUTI.. NEOFOTISTOS STIN KATIGORIA..DLD APO PIA THA EPREPEP NA XASEIS?

Κώστας είπε...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ-ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ. ΝΙΚΗ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΜΕΣ ΤΟΝ ΑΜΦΙΛΟΧΟ.