Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΝΟΣ ΚΑΡΥΜΠΑΣ. Το κλίμα είναι άριστο στον φετινό Αχελώο.

Ο γερόλυκος των γηπέδων και ποδοσφαιριστής φέτος του Αχελώου Αγγελοκάστρου Παναγιώτης Καρύμπας, που άφησε το ποδοσφαιρικό του στίγμα σε πολλές ομάδες, και σ’ όλες σχεδόν τις κατηγορίες της επικράτειας, μίλησε για όλους και για όλα στο φιλικό site οla ta goal :
Για το πρωταθλημα... "Το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ καλό και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα που έρχονται κάθε Σάββατο καθώς κρατάνε το ενδιαφέρον των φιλάθλων και των ομάδων αμείωτο"
Για την πορεία της ομάδας του..."Η πορεία μας στο φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ καλή. Αν και νεοφώτιστοι τα πάμε πάρα πολύ καλά καθώς είμαστε μια ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές και με ταλέντο. Το κλίμα είναι άριστο καθώς η διοίκηση και ειδικά ο πρόεδρος Πάνος Κουτούμπας όπως και ο Μιχάλης Μπούτιβας βρίσκονται κοντά μας σε ότι χρειαστούμε. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τους δύο αφανείς "εργάτες" που στηρίζουν την ομάδα τον Σωτήρη Καπλάνη και τον Γιάννη Φωστήρα. Είμαστε τυχεροί που έχουμε έναν καλό προπονητή και εξαιρετικό άνθρωπο πάνω από όλα. Θέλω να σταθώ όμως ιδιαίτερα στους μικρούς της ομάδας οι οποίοι έχουν ταλέντο και θα πρέπει να τους προσέξουν όπως ο Στάθης Ζαλοκώστας που αξίζει να αγωνίζεται σε παραπάνω κατηγορίες".
Για το ποιά ομάδα θεωρεί φαβορία για τον τίτλο..." Για εμένα το μεγαλύτερο όνομα στην κατηγορία και και ταυτόχρονα φαβορί για τον τίτλο είναι ο Ναυπακτιακός"
οla ta goal.

Δεν υπάρχουν σχόλια :