Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/τρου. ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΔΙΠΛΟ.

Ακούστε λεβέντες, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για μια ομάδα λέει ο Καστρινός, από την προσπάθεια να σωθεί. Το να είσαι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, και να περνάνε οι εβδομάδες και να παλεύεις, να «σκοτώνεσαι», να μάχεσαι, να περνάς ατελείωτες ώρες προβληματισμένος, να ξεφυσάς, να κάνεις υπολογισμούς και να φοβάσαι ότι στο τέλος μπορεί και να μην τα καταφέρεις είναι ότι χειρότερο. Και δεν το γράφω για να συμπαθήσεις τον ΑΧΕΛΩΟ ή οποιαδήποτε ομάδα είναι σ’ αυτή τη θέση στο πρωτάθλημα που συμμετέχει. Απλά για να διαβάζεις αυτό το άρθρο πάει να πει ότι αγαπάς τη μπάλα, και πρέπει μες το μυαλό σου να κυκλοφορούνε όλα αυτά.
Η εβδομάδα των παικτών, των προπονητών και των φιλάθλων μιας τέτοιας ομάδας, δεν είναι σαν των άλλων. Η πίεση είναι αφόρητη. Εννοείται βέβαια ότι «κοιμούνται όπως έστρωσαν», αλλά θα πρέπει να σκεφτόμαστε πάντα, το τι προκύπτει που δεν το έχεις υπολογίσει σε κάθε αγωνιστική περίοδο. Και είναι πολλά αυτά που προέκυψαν έκτακτα στον φετινό ΑΧΕΛΩΟ ξεκινώντας με την αλλαγή προπονητή από ανάγκη με το καλημέρα, κι άλλα πολλά που δεν είναι του παρόντος.
Η μεγάλη χαρά των παιδιών του ΑΧΕΛΩΟΥ όπως μαθαίνω για το ελπιδοφόρο διπλό εκτός έδρας στον Άγιο Κωνσταντίνο, ήταν πάλι χωρίς το αναμενόμενο αντίκρισμα - όπως στο προηγούμενο άρθρο είχα προβλέψει - γιατί κέρδισαν σχεδόν όλοι όσοι βρίσκονται στην ίδια περίπτωση και μάλιστα εκτός έδρας με ανώτερους αντιπάλους. Δεν ήρθε πάλι η ανακούφιση του όποιου κέρδους, και συνεχίζεται ο Γολγοθάς με τον Σταυρό πάνω στους ώμους.
Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :