Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ.(πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Περπατώντας χθες κάτω στην «Κακαβαριά» στο γήπεδο του Αγγελοκάστρου στο ξεκίνημα του ΑΧΕΛΩΟΥ για τη φετινή χρονιά, διαπίστωσα πρωτόγνωρα πράγματα, με πρώτο απ’ όλα ότι έλειπε εκείνη η χωρίς αιτία έπαρση του παρελθόντος τέτοια εποχή κάθε χρονιά. Κανένας δεν ονειροβατούσε, ούτε έχτιζε στα καφενεία χάρτινους πύργους. Μπαίνοντας στο γήπεδο είδα πρόσωπα προσγειωμένα. Προβληματισμένα, αλλά συνειδητοποιημένα. Γεμάτα πάθος και διάθεση να κάνουνε φέτος σωστή ομάδα. Και παραδόξως, ένιωσα αγαλλίαση που δεν είχε πολύ κόσμο στο ξεκίνημα. Ήταν παρόντες αυτοί που «έπρεπε να είναι».
Μεστές κουβέντες απ’ τον κόουτς το Χρήστο το Βασιλείου. Πειθαρχία, δουλειά, και διάθεση για μπάλα, ζήτησε πάνω απ’ όλα, τονίζοντας ότι δεν θ’ αφήσουν καμία ευκαιρία να χαθεί όταν η ομάδα δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά λοιπόν, φέτος, έχουμε την υποχρέωση να στηρίξουμε τον ΑΧΕΛΩΟ όσο ποτέ άλλοτε. Να αγκαλιάσουμε την ομάδα, να πείσουμε και τους πιο δύσπιστους να κατέβουν στο γήπεδο και να κεράσουμε φαρμάκι το κάθε κακοπροαίρετο και «φλύαρο» αντίπαλο. Η αγνή φλόγα όσων βρισκόταν στην πρώτη προπόνηση αφήνει παρακαταθήκη για τη φετινή χρονιά. Είχα χρόνια να δω τη θέληση ερασιτεχνών παικτών να ζωγραφίζεται τόσο έντονα στα μάτια τους. Καλή επιτυχία λοιπόν στη νέα ομάδα, και καλή αγωνιστική χρονιά σ’ όλες τις ομάδες του νομού.
Καστρινός.



Δεν υπάρχουν σχόλια :