Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΑΧΕΛΩΟΣ - ΔΟΚΙΜΙ. ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΜΠΟ.

Η πορεία του ΑΧΕΛΩΟΥ Αγγελοκάστρου στην αρχή του φετινού πρωταθλήματος μοιάζει μ’ ένα πιτσιρικά που θέλει, σαν τρελός, να ολοκληρώσει τη σχέση του με κάποια κοπέλα, και που όμως την «κατάλληλη στιγμή» που πρέπει να κάνει το «κρίσιμο βήμα» στο τέλος  αποτυγχάνει. Κι εκεί που λες ότι η ομάδα «δόξα το Θεό» πήρε μπροστά, πέφτεις και πάλι στο «Παναγία βόηθα». (Δεύτερη ισοπαλία μέσα στην έδρα σου με ομάδες του ίδιου μ’ εσένα διαμετρήματος, δεν είναι και το ότι καλλίτερο). Επειδή όμως η βαθμολογία είναι απλά μαθηματικά και τα νούμερα μέχρι στιγμής - για τη σωτηρία βέβαια πάντα - δεν είναι τελείως απογοητευτικά, αρκεί να πατήσει η ομάδα πιο γερά στα πόδια της. Ολόκληρο το αγωνιστικό τμήμα οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του, πριν αντικρίσει την άλλη όψη τη σκοτεινή του φεγγαριού Οι δυνατότητες υπάρχουν. Και το καλύτερο είναι εφικτό, αρκεί  οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές να το πιστέψουνε.
Καστρινός.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΟ SITE http://www.olatagoal.gr/
Σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι Αχελώος Αγγελοκάστρου και Απόλλων Δοκιμίου αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 2 - 2. Το παιχνίδι δεν είχε πάρα πολλές φάσεις, όμως υπήρχαν κλασικές ευκαιρίες και τέσσερα γκολ. Η ομάδα του Χρήστου Βασιλείου προηγήθηκε με 2 - 0 στο ημίωρο, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στην επανάληψη, πίεσαν παίζοντας με παίκτη παραπάνω, χωρίς να καταφέρουν τελικά να πάρουν το "τρίποντο".
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 5ο λεπτό όταν μετά από απομάκρυνση των αμυντικών του Δοκιμίου η μπάλα κατέληξε στο Τζαμαλή που με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σίμου. Η ομάδα του Πάνου Τούρκα προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 28΄ με κοντινό σουτ του Αφαλωνιάτη που έφυγε άουτ. Στο 30΄ ο Αχελώος κέρδισε φάουλ λίγο μπροστά από το κέντρο και ο Μπούζας εκτέλεσε αιφνιδιάζοντας το Σίμο κάνοντας το 2 - 0. Όμως οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πάνε με προβάδισμα ασφαλείας στα αποδυτήρια, καθώς στο 37΄ ο Φώτης Κορομηλάς εκτέλεσε κόρνερ, ο Χρήστος Κορομηλάς έπιασε την κεφαλιά που απομάκρυνε λίγο πριν τη γραμμή ο Αριστόπουλος και ο Γιαννακάς με πλασέ από κοντά έκανε το 2 - 1.
Οι παίκτες του Απόλλωνα μπήκαν αποφασισμένοι να ισοφαρίσουν, αρχικά έχασαν ευκαιρίες με Γιαννακά και Χρήστο Κορομηλά και στο 54΄ ο Αφαλωνιάτης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Κλιάφα, με τον έμπειρο γκολκίπερ να δέχεται και την κόκκινη κάρτα.Ο Φώτης Κορομηλάς που ανέλαβε την εκτέλεση νίκησε τον Τσιλίκα και έκανε το 2 - 2. Στη συνέχεια οι παίκτες του Αγγελοκάστρου έκλεισαν χώρους, έπαιξαν αμυντικά για να κρατήσουν το αποτέλεσμα και κατάφεραν να κρατήσουν τους φιλοξενούμενους μακρυά από την εστία τους. Ο Απόλλωνας πίεζε και διαμαρτύρεται για μια υπόδειξη οφσάιντ προς το τέλος της αναμέτρησης.

Το τελικό 2 - 2 άφησε πικρή γεύση και στις δύο ομάδες, με τον Αχελώο λόγω του ότι δε μπόρεσε να κρατήσει το σημαντικό προβάδισμα και τους φιλοξενούμενους γιατί δεν κατάφεραν σε μεγάλο διάστημα με παίκτη περισσότερο να πετύχουν την ολική ανατροπή.
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Χρήστος Βασιλείου): Κλιάφας, Ρόκκος (50΄ Καραλής Βαγγ.), Μπούζας, Μπέτσικας, Ξανθόπουλος, Βαγενάς, Τζαμαλής, Ταμπάκης, Αριστόπουλος, Καλοκαίρης (50΄ Φούντας), Φάτσαλης (54΄ Τσιλίκας).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Πάνος Τούρκας): Σίμος, Τσακανίκας Ιωαν., Νταλαπέρας Ν., Αθανασίου Αλ., Νταλαπέρας Ηλ., Βαμβακάς, Κορομηλάς Χρ. (80΄ Τσακανίκας Ν.), Κορομηλάς Φ., Γιαnνακάς (70΄ λ.τ. Γεωργοσούλης), Αφαλωνιάτης (75΄ Σπυριλιώτης), Αθανασίου Ν.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Βεντετισμος παικτων..πλεγματα ψευτονταηδες που νομιζουν οτι ειναι πορτιερηδες κ ποδοσφαιρο χωρις παθος...προτογνωρα πραγματα στο Αγγελοκαστρο