Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/τρου. Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΚΑΒΑΡΙΑΣ.

Από τα από 11 μέχρι στιγμής παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ο ΑΧΕΛΩΟΣ έχει πάρει στην έδρα του μόνο τα 2. Αν αναλογιστεί κανείς τη δυναμική αυτών των δύο αντιπάλων, ο απολογισμός κρίνεται από απογοητευτικός έως επικίνδυνος.
Γιατί λοιπόν οι οπαδοί του ΑΧΕΛΩΟΥ να τραβάνε αυτό το χτικιό κάτω στη Κακαβαριά. Να βλέπουν μια ομάδα να χάνει κατά συρροή στην έδρα της, και να παίρνει έξω παιχνίδια και βαθμούς; Μιλάμε για μεγάλο μαρτύριο. Πώς να φτιάξεις κλίμα καλό έτσι στην ομάδα! Δεν ξέρω τι λένε εκεί οι υπεύθυνοι και πως θα αντιμετωπίσουν αυτή τη κατάσταση. Η κάλπικη αισιοδοξία ότι η ομάδα «θα παραμείνει άνετα μωρέ στην κατηγορία», είναι λόγια του αέρα. Έτσι όπως είναι η βαθμολογία, αν δεν μαζέψεις μέσα στην έδρα σου βαθμούς, σε δυό τρείς αγώνες βρέθηκες στον πάτο. Το ποδόσφαιρο δεν παίζεται μόνο με τα λόγια και τα σαλιαρίσματα. Έχει τα δικά του μυστικά . Ένα απ’ αυτά είναι και η σοβαρότητα. Βαράω συνεχεία το καμπανάκι (τα γραπτά μένουν) κάτι δεν δουλεύει καλά στα παιχνίδια μέσα στην έδρα μας.
Εκείνο όμως πάντα που προέχει είναι η ηρεμία στην ομάδα. Κατεβαίνω «πάραυτα» Αγγελόκαστρο να δω και κατ’ ιδίαν τι διάολο γίνεται, και να  δώσω έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση, σ’ όλους αυτούς που αγαπάνε τον ΑΧΕΛΩΟ. Καστρινός
Το olatagoal.gr γράφει για το παιχνίδι του Αγγελοκάστρου:
Επιστροφή στις νίκες για τον Ναυπακτιακό που νίκησε με 0 - 2 την ομάδα του Αχελώου Αγγελοκάστρου. Καλύτερος και ουσιαστικός αυτή τη φορά ο Ναυπακτιακός πήρε το "τρίποντο" που τον κρατάει σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Όμηρο Νεοχωρίου. Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Σ. Σταύρου  ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και ευτύχησε να φτάσει αρκετά νωρίς στο γκολ με το Σ. Ανδριτσόπουλο στο 26’ να κάνει το 0-1 με κοντινό πλασέ.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι θα ξεκινήσουν καλύτερα και θα πιέσουν τον Ναυπακτιακό χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες, στο 60’ με σουτ του Μαντζάνα με τον Ανδρεόπουλο να διώχνει με τα πόδια και στο 64’ με τον Καλοκαίρη από θέση τετ α τετ να μην μπορεί να νικήσει τον Ανδρεόπουλο που έσωσε την ομάδα του από την ισοφάριση. Στη συνέχεια ο Ναυπακτιακός θα ισορροπήσει  το παιχνίδι και θα χάσει μια πολύ καλή ευκαιρία στο 70’ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ανδριτσόπουλου και κεφαλιά του Δημόπουλου να διώχνει σε νεό κόρνερ ο Κλιάφας. Ότι δεν κατάφερε ο αμυντικός του Ναυπακτιακού το κατάφερε ο Θωμόπουλος στο 80’ πάλι από φάση που ξεκίνησε από τα πόδια του Ανδριτσόπουλου που από στημένη φάση βρήκε μέσα στη περιοχή το Θωμόπουλο που με πλασέ στη κίνηση έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Αλεξάκη.
Το φιλμ του αγώνα
15’ Σουτ του Κ. Ψυχογιού μέσα από την περιοχή θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.
22’ Ατομική ενέργεια του Μάριου Βρουσάι πέρασε δυο προσωπικούς αντιπάλους σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα ελάχιστα άουτ.
26’ Γκοολ ο Ανδριτσόπουλος με κοντινό σουτ θα ανοίξει το σκόρ.΄
37’ Ατομική ενέργεια του Καραγιάννη όμως η πάσα που επιχείρησε κόπηκε από τους αμυντικούς πριν φτάσει στο Ψυχογιό
60’ Σουτ του Μαντζάνα αποκρούει με τα πόδια  ο Ανδρεόπουλος
64’ Γέμισμα από την άμυνα ο Καλοκαίρης σε θέση τετ α τετ όμως ο Ανδρεόπουλους κράτησε το 0-1.
70’ Εκτέλεση κόρνερ ο Ανδριτσόπουλος κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι του Δημόπουλου απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
80’ Γκοοολ Εκτέλεση φάουλ του Ανδριτσόπουλου κοντινό πλασέ στη κίνηση του Θωμόπουλου η μπάλα στα δίκτυα.
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Χρήστος Βασιλείου): Κλιάφας, Βαγενάς, Φούντας (46΄ Ζαλοκώστας Ευστ.), Μπέτσικας, Κωνσταντίνου, Μπούζας (90΄ Φάτσαλης), Αλεξάκης, Ταμπάκης, Τζαμαλής, Καλοκαίρης, Μαντζάνας (70΄ Καραλής Ευαγ.). 
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Σταύρος Σταύρου): Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Δημόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Θεοχάρης, Θωμόπουλος, Καραγιάννης, Θανασιός (80΄ Καλαβρουζιώτης), Ψυχογιός Κ. (65΄ Βρουσάι Μιχ.), Ανδριτσόπουλος, Βρουσάι Μαρ. (92΄ Ψυχογιός Αλ.).


Δεν υπάρχουν σχόλια :