Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου. ΝΙΚΗ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ.

Μια νίκη «βάλσαμο» για τον ΑΧΕΛΩΟ αυτή με τον Άρη Αιτωλικού, έπειτα από τρείς συνεχόμενες ήττες. Μάζευε κι ας ειν’ και ρόγες. Τρείς υπερπολύτιμοι βαθμοί στο σακούλι. Κι εκεί που επιβάλλονταν σήμερα να στηριχθεί η ομάδα απ’ τους φιλάθλους της για να ανακάμψει, και να γίνει η «Κακαβαριά» κόλαση για τον αντίπαλο, η συμπαράσταση του κόσμου ήταν απογοητευτική. Έτσι δεν προχωράει η κατάσταση λεβέντες. Αν δεν στηριχθεί η ομάδα σύσσωμα απ’ όλο το χωριό, ας το κλείσουμε το μαγαζί, κι ας πάμε για «ραπανίδες» στα χωράφια.
Επιμένω ότι ο ΑΧΕΛΩΟΣ είναι «κεφάλαιο» για το Αγγελόκαστρο και τη νεολαία του. Μην τον «απαξιώνεται» για μικροπράγματα. Θα βαρεθούνε και αυτοί οι πέντε –έξη που ασχολούνται, και γι’ άλλη μια φορά θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Καστρινός.
Το 1ο γκολ του Αχελώου με πέναλτι του Αλεξάκη.
Το σημερινό παιχνίδι από το www.olatagoal.gr.
Ανεβαίνει βαθμολογικά ο Αχελώος Αγγελοκάστρου που επιβλήθηκε στο Αγγελόκαστρο του Αρη Αιτωλικού με σκορ 2-1.
Στο 12' ο Αχελώος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Καλοκαίρη από τον Καλύβα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Αλεξάκης κάνοντας το 1-0. Στο 27' σέντρα του Φράγκου από δεξιά ο Ζέρας έκανε το σουτ από το σημείο του πέναλτι άουτ. Στο 29' ο Ζέρβας εκτέλεσε φάουλ με τον Μπούσγο να πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ. Το 2-0 έγινε στο 37' όταν Ζέρβας και καλύβας προσπάθησαν να παίξουν το ένα - δύο με τους παίκτες του Αχελώουν να κλέβουν την μπάλα και ο Αλεξάκης να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Τσιώλη. Στο 45' γύρισμα του Κανταρέλλου στο Ζέρβα που από κοντά έκανε την προβολή άουτ. Στο 60'  ο Αχελώος βγήκε στην κόντρα επίθεση ο Καλοκαίρης πέρασε τον Τσιώλη γύρισε στον ζαλοκώστα που σε κενή εστία έκανε το πλασέ άουτ. Στο 63' Ζέρβας και Κανταρέλλος έπαιξαν το ένα-δύο με τον τελευταίο να κάνει τη σέντρα ο Μπούσγος έπιασε κεφαλιά, οι αμυντικοί απομάκρυνα πάνω στη γραμμή και πριν ο Καρατζογιάννης κάνει την προβολή μπλόκαρε ο Τσιλίκας. Ο Αρης μείωσε σε 2-1 στο 68' όταν σε κόρνερ του Κανταρέλλου ο Κωνσταντίνου στην προσπάθεια να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 85' σε συρτή σέντρα του Κανταρέλλου ο Τσιλίκας μπλόκαρε πριν η μπάλα φτάσει στους επιθετικούς του Αρη.
Αχελώος Αγγελοκάστρου (Χρήστος Βασιλείου): Τσιλίκας, Βαγενάς, Ρόκκος (58' Φούντας), Ξανθόπουλος, Κωνσταντίνου, Μπέτσικας (44' Ζαλοκώστας), Αλεξάκης, Μπούζας, Τζαμαλής, Καλοκαίρης, Μαντζάνας (53' Ταμπάκης)
Αρης Αιτωλικού (Γιώργος Ζήκος): Τσιώλης, Καραδήμας, Χονδρογιάννης Π., Μπούσγος, Κούσουλας Γερ., Μαχμούτ (37' λ.τ. Καρέτσος), Φράγκος (46' Καρατζογιάννης), Κανταρέλλος, Μαρκαντωνάτος (46' Κουτρούλης), Ζέρβας, Καλύβας.


Δεν υπάρχουν σχόλια :