Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/τρου. ΑΝΙΣΗ ΜΑΧΗ, ΗΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ.

3-0  επί ενός  αποδεκατισμένου ΑΧΕΛΩΟΥ η περσινή αγωνιζόμενη στη Γ’ εθνική ομάδα του Μεσολογγίου στην έδρα της. Γι’ αυτό μιλάω για άνιση μάχη και ήτα φυσιολογική. Με σοβαρές ελλείψεις σε όλες τις γραμμές τους οι Αγγελοκαστρίτες δεν μπόρεσαν σε καμία περίπτωση ν’ αντισταθούν στην ανωτερότητα του αντιπάλου, και δεχόμενοι και πάλι πανηλίθια γκολ, έχασαν με σχεδόν «κατεβασμένα τα χέρια» το παιχνίδι. Η Α.Ε.Μ Μεσολογγίου είναι ομάδα που έχει περάσει από μεγάλες Εθνικές κατηγορίες, και όταν βρεθεί στα δύσκολα, πρωταγωνιστεί πάντα στη μεγάλη κατηγορία του νομού. Οι ποδοσφαιριστές του ΑΧΕΛΩΟΥ πρέπει να παραμείνουν προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, και να προσπαθήσουν καταβάλλοντας μεγαλύτερη προσπάθεια να «πάρουν το αίμα τους πίσω», την επερχόμενη αγωνιστική πάλι με μια τέτοια ομάδα, (τον Άρη Αιτωλικού που πέρσι έπαιζε κι αυτός σε εθνική κατηγορία) μέσα στο Αγγελόκαστρο.  
Αυτό όμως που έχει σημασία και διαπίστωσα σήμερα και κατ’ ιδίαν, είναι ότι ο φετινός ΑΧΕΛΩΟΣ, είναι καθ’ όλα μια σωστή, νοικοκυρεμένη και σοβαρή ομάδα, και μπράβο στα παιδιά που ασχολούνται ετούτες τις δύσκολες εποχές με την ομάδα του χωριού μας. Κι από πού να ξεκινήσω,  απ’ τις υπέροχες εμφανίσεις, τις ομοιόμορφες φόρμες και τα τζάκετ, την τέλεια υλικοτεχνική υποδομή, μέχρι το πούλμαν που μεταφέρει την ομάδα, ειλικρινά όλα θυμίζανε ομάδα σουπερ λίγκ. Μπράβο και πάλι μπράβο στα παιδιά.      Καστρινός.
Πριν την έναρξη του αγώνα.
Το παιχνίδι απ’ το aitosports.gr.
Χρειάστηκαν 40' για να διασπάσει η ΑΕΜ την άμυνα των φιλοξενούμενων με τον Γιώργο Πασπαλιάρη. Το 2-0 έγινε στο 82' με τον Μπαρμπαρούση και το  κερασάκι στην τούρτα για το 3-0 θα κάνει μετά από κάθετη μπαλιά του Μιχαλόπουλου ο Γκάτσης με πλασέ στο 91΄.
Το φιλμ του παιχνιδιού:
13΄σουτ για τον Αχελώο με τον Ζαλοκώστα με την μπάλα να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
14΄σουτ του Μιχαλόπουλου, με υπερένταση σε κόρνερ ο Κλιάφας.
27΄σουτ Γαβρίνα, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
33΄σουτ του Κρούτη, μπλοκάρει ο Κλιάφας.
40΄γκοοολ για την ΑΕΜ, καλοχτυπημένο φάουλ του Μιχαλόπουλου κοντά στην μεσαία γραμμή και δεξιά, κεφάλια του Γιώργου Πασπαλιάρη και 1-0.
45΄απευθειας εκτέλεση φάουλ του Μιχαλόπουλου, περναει άουτ.
57΄μεγαλη ευκαιρία για την ΑΕΜ, σέντρα του Βαβάτσικου από αριστερά, κεφαλιά του Γκάτση στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κλιάφα.
60΄ακομα μια μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΜ, σουτ του Μιχαλόπουλου μέσα από την μικρή περιοχή μετά από στρώσιμο του Γκάτση, με την μπάλα να περναει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
62΄αναγκαστικη αλλαγή για τον Αχελώο, στην θέση του Κλιάφα θα περάσει ο Τσιλίκας.
70΄σουτ του Μιχαλόπουλου, με την μπάλα να περναει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τσιλίκα.
82΄γκοοολ για την ΑΕΜ, σέντρα του Αυτζή από δεξιά με αποδέκτη τον Μπαρμπαρούση, όμορφο κοντρόλ και σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στην αριστερή πλευρά του τέρματος του Τσιλίκα και 2-0.
91΄γκοολ για την ΑΕΜ, κάθετη πάσα στον κενό χώρο του Μιχαλόπουλου για τον Γκάτση, πλασέ του τελευταίου και 3-0. Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Παναγιωτόπουλος Β, Ζυγούρης και Αντωνόπουλος.
ΑΕΜ: (Βασίλης Ξανθόπουλος) Δουλιώτης, Πασπαλιάρης Ι (72΄Μπαρμπαρούσης) , Μακρής (88΄Πέκεζ) Πασπαλιάρης Γ, Δερβίσης, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Γκάτσης, Γαβρίνας (80΄Αυτζής), Βαβάτσικος, Κρούτη.
ΑΧΕΛΩΟΣ: (Χρήστος Βασιλείου) Κλιάφας (λ.τ 62΄Τσιλίκας), Βαγενάς, Φούντας, Μπέτσικας, Κωνσταντίνου, Ταμπάκης (62΄Αριστόπουλος), Ξανθόπουλος, Μπούζας, Καλοκαίρης, Ζαλοκώστας (72΄Φάτσαλής), Τζαμαλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :