Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ ΑΓΓΕΛ/ΤΡΟΥ ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Η Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Αιτωλοακαρνανίας από πέρσι ξεκίνησε μια καινούρια ενότητα στην ετήσια γιορτή της,  η οποία έτυχε καθολικής αποδοχής. Πρόκειται για την βράβευση των καλυτέρων 11 έτσι όπως προέκυψαν από τις επιλογές  των  14 προπονητών της περσινής Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ. Δύο απ’ αυτούς τους 11 πρώτους ανήκουν φέτος στο έμψυχο υλικό του ΑΧΕΛΩΟΥ Αγγελοκάστρου και είναι:
Ο φύλακας άγγελος για την κάθε ομάδα, το τελευταίο εμπόδιο πριν από την πεμπτουσία του ποδοσφαίρου το γκολ. Ο τερματοφύλακας που συγκέντρωσε την εμπιστοσύνη των αντιπάλων προπονητών θεωρώντας ότι αποτέλεσε το μεγαλύτερο εμπόδιο των  επιθετικών τους είναι ο …… έμπειρος Βασίλης Κλιάφας ο οποίος πέρσι υπερασπίστηκε την εστία του Καινούριου και φέτος αγωνίζεται  στον Αχελώο Αγγελοκάστρου.
Νο 6. Ανασταλτικός μέσος όπως είναι η επίσημη ονομασία του. Ο κόφτης,  το μηχανάκι που διανύει ίσως τα περισσότερα χιλιόμετρα από κάθε άλλο συμπαίκτη του στο χορτάρι. Πρώτο εμπόδιο για τους αντιπάλους, αλλά και πρώτο στήριγμα για την εκδήλωση επίθεσης. Καλύτερος ποδοσφαιριστής στο Νομό Αιτωλοακαρνανία για τη χρονιά που έφυγε σε αυτή τη θέση ψηφίστηκε ο Βασίλης Αλεξάκης του Αχελώου Αγγελοκάστρου.
Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :