Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΤΟΙΜΟ ΑΧΕΛΩΟ.

Κάθε αρχή αγωνιστικής περιόδου λέγονται τα συνηθισμένα που γυροφέρνουν στο ίδιο νόημα: «είναι, ακόμα, νωρίς για συμπεράσματα»… «κι αν χάσουμε βαθμούς δεν τρέχει τίποτα, έχουμε ολόκληρο το πρωτάθλημα μπροστά μας». Και σε ορισμένες περιπτώσεις, η χιλιοειπωμένη επιχειρηματολογία ευσταθεί, πάντα όμως ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε ομάδας. Και για τον φετινό ΑΧΕΛΩΟ, πρωταρχική επιδίωξη της ομάδας είναι να σώσει εύκολα τη χρονιά. Σε αυτό το πλαίσιο, το τρίποντο στην έδρα ενός συλλόγου που στοχεύει κι αυτός στην παραμονή έχει διπλή σημασία. Αφενός βάζει από κάτω έναν πιθανό ανταγωνιστή, αφετέρου προσφέρει αίσθηση ανωτερότητας και ελπίδα για το «κάτι παραπάνω».
Και σίγουρα, η υπερηφάνεια πληγώνεται όταν ηττάσαι ΜΕ 3-0 από μια τέτοια ισοδύναμη και μάλιστα νεοφώτιστη στη κατηγορία ομάδα. Άλλο πράγμα, όμως, η στενοχώρια της ήττας και άλλο η απαξίωση απ’ τη πρώτη αγωνιστική. Το αγωνιστικό πρόγραμμα τώρα στην αρχή, το ξέρουμε είναι δύσκολο, και η ομάδα ακόμα ανέτοιμη.
Όσο όμως υπάρχει υγιής νοοτροπία, διαρκής προσπάθεια για βελτίωση και ηρεμία στην ομάδα, η στήριξη στην δύσκολη προσπάθεια του ΑΧΕΛΩΟΥ θα θεωρείτε πάντα δεδομένη.
Το φίλμ του αγώνα απ’ το αθλητικό site OLA TA GOAL.
12' Απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ Κουσκούνη αποκρούει σε κόρνερ ο Μπούτιβας
14' Φάουλ Κούκου από δεξιά ο Κουρσάρης αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι κάνει την κεφαλιά άουτ
15' Σουτ καλοκαίρη από πλάγια δεξιά στην αγκαλιά του Μπαλάφα
20' Ο Τσούμαρης βρίσκει τον Καλοκάιρηρ που από πλάγια δεξιά κάνει τη σέντρα και ο Ζαλοκώστας πιάνει την κεφαλιά άουτ
28' Αδύναμο σουτ Φ.Μπαλάφα άουτ
32' Ατομική προσπάθεια Τζουλιάνο που κάνει αδύναμο σουτ έξω από την περιοχή στην αγκαλιά του Μπούτιβα
39' Σε κόρνερ από αριστερά φάση διαρκείας στην περιοχή σουτ Ξανθόπουλου άουτ
42' Σε σέντρα από τα δεξιά η άμυνα του Αχελώου δεν απομακρύνει σωστά και ο Κουσκούνης κάνει το σουτ σε πόδια αμυντικών
43' Κόρνερ Τζουλιάνο κεφαλιά Κουρσάρη στο δεύτερο δοκάρι άουτ
47' Γκοοολ 1-0 Ο τζουλιάνο κάνει το σουτ έξω από την περιοχή ο Μπούτιβας αποκρούει με την μπάλα να πηγαίνει πλάγια δεξιά εκεί που ο Ξανθόπουλος κάνει παράλληλη σέντρα και ο Β.Μαραγιάννης με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα
50' Ο Μάκος φεύγει από δεξιά και από το ύψος της μεγάλης περιοχής κάνει το σουτ άουτ
54' Κόρνερ Τζουλιάνο αποκρούουν οι αμυντικοί σουτ του Μάκου από το ύψος του πέναλτι αποκρούει ο Μπούτιβας
61' Σουτ Τζουλιάνο ελάχιστα άουτ
82' Σουτ Ζαλοκώστα έξω από την περιοχή αποκρούει ο Μπαλάφας η μπάλα πάει πλάγια δεξιά νέο σουτ Ζαλοκώστα αποκρούει σε κόρνερ ο Μπαλάφας
84' Γκοοολ 2-0 Ο Κουσκούνης από δεξιά κάνει παράλληλη σέντρα και ο Καλαντζής προλαβαίνει την έξοδο του Μπούτιβα διπλαζιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.
93' Γκοολ 3-0 Ο Τζουλιάνο εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος
Αναγέννηση Θέρμου (Τάκης Τσιάκαλος): Μπαλάφας Κ., Μπαλάφας Κ., Μαραγιάννης Γ., Ξανθόπουλος (81' Καλαντζής), Κουρσάρης, Γιαννοκώστας, Μάκος (85' Μαζώρας), Κούκος, Μαραγιάννης Β. (78' Μπίστας), Τζουλιάνο, Κουσκούνης
Αχελώος Αγγελοκάστρου (Ανδρέας Τσιλίκας): Μπούτιβας, Κωνσταντίνου, Σαγάνας, Τσούμαρης, Αϋφαντής, Βαγενάς (74' Χήρας), Καλοκαίρης (69' Ρουσογιάννης), Μπαμπάτσικος (79' καραλής Σωτ.), Τσούνης, Ζαλοκώστας Ευστ.

Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :