Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΑΡΥ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ.

Η δεύτερη βαριά συνεχόμενη ήττα με το ξεκίνημα φέτος, σίγουρα προκαλεί «τσουνάμι» στα συναισθήματα του κόσμου του ΑΧΕΛΩΟΥ. Θα είναι τρομερό λάθος όμως να κάνουμε την ομάδα «μπάχαλο» από τη δεύτερη κιόλας, αγωνιστική. Έστω ότι κάποιοι παίκτες δε μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας της ομάδας όπως λέγεται. Εμείς όμως, και απευθύνομαι σε όλο τον κόσμο του ΑΧΕΛΩΟΥ, είμαστε υποχρεωμένοι να σηκώσουμε το βάρος της ομάδας που αγαπάμε, και να βοηθήσουμε με την υπομονή μας, αυτούς τους παίκτες που έχουμε, να βελτιωθούν.
Κατανοητή η απογοήτευση. Ο ΑΧΕΛΩΟΣ όμως αυτή τη στιγμή χρειάζεται ηρεμία, σκληρή δουλειά και οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια. Η ψυχολογία της πλειοψηφίας των «πιτσιρικάδων» ποδοσφαιριστών είναι εύθραυστη. Αν τους κόψουμε τα πόδια από το ξεκίνημα, είναι σαν να τους «δολοφονούμε ποδοσφαιρικά».
Καστρινός.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠ’ ΤΟ Naypaktianews.gr.
Μια εύκολη νίκη σημείωσε η ομάδα του Ατρόμητου επι του Αχελώου Αγγελοκάστρου στο Αντίρριο. Οι παίκτες τους Περικλή Παπαποστόλου έδειξαν τα δόντια του από νωρίς και έφτασαν στη νίκη με το ευρύ σκορ 5-1. Το φίλμ του αγώνα:
3’ Σούτ του Παπαποστόλου δύσκολα ο Μπούτιβας θα αποκρούσει΄
4’Γκοοολ Σουτ του Παπαποστόλου έξω από την περιοχή απόκρουση Μπούτιβα το ριμπάουντ ο Ταμπάκης που με πλασέ κάνει το 1-0.
13’ Γκοοοολ Σουτ έξω από την περιοχή του Παπαποστόλου η μπάλα στα δίκτυα.
16’ Σουτ του Ευθυμιόπουλου θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.
18’Σουτ του Ζαλοκώστα απόκρουση του Χασαπογιάννη
30’ Γκοοοολ Σουτ του Ευθυμιόπουλου μέσα από την περιοχή η μπάλα κοντράρει και καταλήγει στα δίκτυα.
34’ Κεφαλιά του Ταμπάκη αουτ.
44’ Τετ α τετ του Ταμπάκη θα με τα πόδια θα διώξει ο Μπούτιβας
45’ Σέντρα Παπαποστόλου κεφαλιά ο Βήτος η μπάλα λίγο άουτ
52’ Μπαλιά Βαραλά στον Βήτου που από θέση τετ α τετ δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Μπούτιβα.
61’Γκοοοολ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραλή η μπάλα στα δίκτυα 3-1
81’ Κάθετη πάσα του Πετσίνη στον Μπίμπα με του φιλοξενούμενους να ζητούν οφ σάιντ παράλληλη πάσα στο Ταμπάκη που με πλασέ κάνει το 4-1
89’ Γκοοολ το κερασάκι στη τούρτα θα βάλει ο Κάκκος Β. με ωραία ενέργεια και εντυπωσιακό σούτ έξω από την περιοχή διαμορφώνοντας το τελικό 5-1

Ατρόμητος: Χασαπογιάννης, Θανασιός, Αποστολόππουλος, Μπίμπας, Κάκκος, Πετσίνης, Βαρελάς(58’Κάκκος), Βήτος(85’Μανδέλος), Ευθθυμιόπουλος(68’Τσίκας), Παπαποστόλου, Ταμπάκης.
Αχελώος Αγγελοκάστρου: Μπούτιβας, Κωνσταντίνου(46’Καραλής), Σαγάνας, Τσούμαρης,Αυφαντης, Βαγενάς Καραλής(27’ Ρόμπολας), Μπαμπάτσικος, Μπούτιβας Απ., Ζαλοκώστας, Καλαοκαίρης(33’ Χήρας).

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Γκρινια περσυ με τους ξενους γκρινια και τωρα που χουμε τα δικα μας παιδια στην ομαδα...καταλαβαιτε μερικοι οτι η ομαδα αγωνιζεται σε ερασιτεχνικο πρωταθλημα και η προτεραιοτητα ολων στις μερες μας δεν ειναι το ποδοσφαιρο...Αν ο στοχος μερικων ειναο η ανοδος της κατηγοριας τοτε ας φερουν αυτοι παικτες να κανουν τη διαφορα...τα παιδια αγωνιζονται για το χωριο κατω απο δυσκολες συνθηκες..σεβαστειτε τους αλλιως κατεβητε εσεις στο γηπεδο

Ανώνυμος είπε...

eftaigan oi ksenoi persy pou sas esosan katigoria apo t proto gyro...tora me t ntopiousn doume tpaixtarades t kafeneion an tha mantepsete vathmo...