Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ. ΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ.

Η αποχή αυτές τις εκλογές στο Αγγελόκαστρο, έφτασε σε επίπεδο ρεκόρ όλων των εποχών. Αν συνυπολογίσουμε τα 10 άκυρα και τα 13 λευκά, έχουμε ένα σύνολο 50% τους μισούς δηλαδή να γυρνούν τη πλάτη σ’ ετούτη την εκλογική διαδικασία. Συνολικά τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 992 από τους 1898 ξεκαθαρισμένους εγγεγραμμένους Αγγελοκαστρίτες ψηφοφόρους.
Τελικά εγώ είμαι «ο μαλάκας του χωριού», μαζί με πέντε - έξη ακόμα, που θέλησα για άλλη μια φορά ακόμα ως όφειλα, να στηρίξω τη δημοκρατία και τις διαδικασίες της, χάνοντας απ’ τη τσέπη μου εν μέσω κρίσεως καμιά 300αρια ευρώ. Τέλος πάντων οι ιδέες πάντα πληρώνονταν. 
Μ’ αυτούς τους μισούς λοιπόν ψήφους. το αποτέλεσμα χρωμάτισε ροζ τον χάρτη και του χωριού και αποσαφηνίζει για το συγκεκριμένο χρόνο τις πολιτικές κατευθύνσεις του.
Σκιαγραφώντας λοιπόν τ’ αποτελέσματα του χωριού,( για τους μισούς βέβαια πάντα) το συμπέρασμα που έβγαλα εγώ απ’ τη ψηφοφορία στο Αγγελόκαστρο, αν σ’ ενδιαφέρει, είναι το εξής: Η σταθερή θέση να μείνουν τα πράματα μέσα στη κοινωνία όπως είναι, θέλοντας μονάχα ψιλοαλλαγές. Πληρώνοντας πολύ ακριβά το μάρμαρο και ας μη σηκώνουμε κεφάλι, καλά είμαστε κι έτσι. Δώστε λοιπόν μέτρα, αλλά να μας δείχνετε και λίγο ελπίδα και θάρρος.
- Άει μωρέ μου ’πε απόψε στο καφενείο κάποιος. Αν μας παραμαστριμώξουν θα βγάλουμε πάλι στους δρόμους τα τρακτέρ.
Είπες τίποτα; Καληνύχτα Πατριώτη. Καληνύχτα Ελλάδα!
Μπούτιβας Κώστας – Καστρινός.

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ 6.5% ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟΥΔΙ ΠΑΣΟΚ 35.5%. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ