Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΑΧΕΛΩΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΣΗ.

Όταν προσπαθείς να κερδίσεις ένα πόλεμο, κάθε μάχη είναι σημαντική. Ορισμένες μάχες όμως, έχουν «μεγαλύτερο βάρος» καθώς η νίκη μπορεί να επιφέρει διπλάσιο κέρδος για την ομάδα, όταν πρόκειται για ισοδύναμους αντιπάλους που παλεύουν για τον ίδιο σκοπό. (την παραμονή στην κατηγορία). Κι αυτό έκανε ο ΑΧΕΛΩΟΣ σήμερα, κέρδισε άνετα αυτή τη μάχη και ξεκόλλησε απ’ τον πάτο της βαθμολογίας. 
Η βελτιωμένη εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών παραπέμπει σε αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας. Όμως εγώ δεν είμαι προπονητής, για να εκφέρω σίγουρα συμπεράσματα, σχόλιο γράφω, και λέω ότι η ομάδα οφείλει να αποδείξει πως οι τελευταίες καλές σερί εμφανίσεις δεν ήταν πυροτέχνημα.
Για την ακρίβεια, είναι υποχρεωμένη η ομάδα να κρατήσει με νύχια και με δόντια το κέρδος αυτών των αγωνιστικών ώστε να «κρατηθεί ζωντανή» στη δύσκολη μάχη μέχρι το τέλος. Είναι επομένως απαραίτητο, να ζωστούν οι ποδοσφαιριστές με «ατσάλινες ασπίδες» και να αποτρέψουν με κάθε τρόπο     την κάθε ήττα τουλάχιστον στο Αγγελόκαστρο.      Καστρινός.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ SITE OLA TA GOAL.
Τους 10 βαθμούς στο πρωτάθλημα έφτασε ο Αχελώος Αγγελοκάστρου που επιβλήθηκε στην έδρα του της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου με 5 - 0. Η ομάδα του Ανδρέα Τσιλίκα συνέχισε τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών, φτάνοντας σε μια σημαντική νίκη, ενώ η Ακαδημία παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Σε ένα πρώτο ημίχρονο με λίγες φάσεις οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που είχαν φτάνοντας στο 2 - 0 με τέρματα των Αλεξάκη με πέναλτι στο 17΄ και Βαγενά στο 30΄. Η Ακαδημία δε μπόρεσε στο δεύτερο ημίχρονο να αλλάξει την κατάσταση και στο τελευταίο δεκάλεπτο το σκορ πήρε διαστάσεις θριάμβου. Ο Τσώνης στο 83΄ έκανε το 3 - 0 και στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη ο Λευτέρης Καλοκαίρης που με δύο τέρματα διαμόρφωσε το τελικό 5 - 0.

Πάρα πολύ καλός ο νεαρός διαιτητής Τσοπλάκος που άφηνε το παιχνίδι να εξελιχθεί και σφύριζε όταν χρειάζονταν, έχοντας σωστές αποφάσεις, όπως και οι βοηθοί Κακατσίδης και Δημονίτσας.
Το φιλμ του αγώνα.
 

 Σουτ του Τρικαλινού από το ύψος της περιοχής απέκρουσε ο Τσιλίκας.
16΄
 
Σέντρα του Στάθη Ζαλοκώστα η μπάλα βρίσκει σε χέρι αμυντικού με τον Τσοπλάκο να καταλογίζει το πέναλτι.
17΄ Γκολ.
 
Ο Αλεξάκης εκτελεί εύστοχα το πέναλτι και ανοίγει το σκορ.
21΄
 
Σουτ του Τρικαλινού μέσα από την περιοχή η μπάλα κόντραρε και απομάκρυναν οι αμυντικοί.
29΄
 
Σουτ του Λευτέρη Καλοκαίρη από πλάγια δεξιά διώχνει σε κόρνερ ο Δασκαλάκης.
30΄ Γκολ.
 
Ο Βαγενάς εκμεταλλεύεται την ολιγωρία στην άμυνα της Ακαδημίας και με σουτ από το ύψος του πέναλτι κάνει το 2 - 0.
42΄
 
Σουτ του Μάνθου απέκρουσε ο Τσιλίκας.
56΄
 
Ο Στάθης Ζαλοκώστας περνάει δύο αντιπάλους, αλλά σουτάρει πάνω από το δοκάρι.
60΄
 Αντεπίθεση για την Ακαδημία με το Μαχμούτ να μην πασάρει σε ξεμαρκάριστο συμπαίκτη του και να σουτάρει απελπιστικά άουτ. 

62΄
 Σουτ του Μαχμούτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή αποκρούει ο Τσιλίκας.
83΄ Γκολ.
 
Ο Τσώνης με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής κάνει το 3 - 0.
86΄ Γκολ.
 
Αντεπίθεση για τον Αχελώο με το Λευτέρη Καλοκαίρη να σουτάρει κάνοντας το 4 - 0.
90΄ Γκολ.
 
Ο Λευτέρης Καλοκαίρης με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και διαμορφώνει το τελικό 5 - 0.
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Ανδρέας Τσιλίκας):
 
Τσιλίκας, Καλοκαίρης Ε., Μπαμπάτσικος (40΄ λ.τ. Παπουτσής), Βαγενάς, Καλοκαίρης Ν., Μπούτιβας Α., Ρουσογιάννης, Ζαλοκώστας Λ., Αλεξάκης, Τσώνης, Ζαλοκώστας Ε.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (Βασίλης Παστρωμάς):
 Δασκαλάκης, Γιερατσιάν Ι., Γιερατσιάν Χ., Πασπαλιάρης, Κωνσταντάρας, Ντζελέπης, Κουντούρης, Μαχμούτ, Τρικαλινός, Γιάννη, Μάνθος.


Δεν υπάρχουν σχόλια :