Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/στρου. Έπεσε πάλι θύμα των λαθών του.

Δε θέλω να βγάλω βιαστικά συμπεράσματα, αλλά αυτό που γίνεται φέτος με τον ΑΧΕΛΩΟ θυμίζει ένα παλιό τραγούδι: «άσε με να κάνω λάθος μην παριστάνεις τον τρελό, δε μ’ αρέσουν οι σωτήρες δε γουστάρω να σωθώ».
Και τα λάθη συνεχίζονται και μοιάζουν να μη σταματάνε ποτέ. Η φετινή χρονιά έχει ταυτιστεί με την έννοια του λάθους απ’ την αρχή. Όμως είπαμε να γίνονται λάθη ανθρώπινα δεν αντιλέγω. Όταν όμως το ‘ειδικό βάρος’ των λαθών θάβει την προσπάθεια, και τα λάθη αυτά περνάνε και στον αγωνιστικό τομέα. Ε τότε λεβέντες «έχετε γεια βρυσούλες».
Όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος. Υπάρχουν, ωστόσο, και υποχρεώσεις. Μία εξ’ αυτών είναι να διορθώνουμε τα λάθη μας. Και φυσικά, εκτός από τις υποχρεώσεις υπάρχουν και ευθύνες τις οποίες όμως απ’ ότι βλέπω κανένας δεν αναλαμβάνει. Πέρασαν δώδεκα  αγωνιστικές έχεις πάρει μόνο δυο παιχνίδια στην έδρα σου κι ακόμα ψάχνεις πρόοδο στο αγωνιστικό κομμάτι. Που θα καταλήξει τώρα το γαϊτανάκι των αλλεπάλληλων λαθών σε όλους τους τομείς; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που πλανιέται τώρα κάτω στο Αγγελόκαστρο.
Ένα πράγμα όμως τονίζω εδώ σ’ αυτό το κρίσιμο σημείο, μετά από έναν χαμένο πάλι στην έδρα μας αγώνα. Κανένας να μη κατηγορεί τους ποδοσφαιριστές. Δεν ευθύνονται μόνο εκείνοι, ούτε αντέχουν την συνεχόμενη ψυχολογική πίεση. Και στο κάτω - κάτω από εκείνους θα ζητήσουμε να σώσουν την ομάδα. Δεν υπάρχει, επομένως, λόγος να τους απαξιώνουμε γιατί στο τέλος αυτοί είναι που θα κληθούν να βγάλουν πάλι τα κάστανα από τη φωτιά.               Καστρινός.
ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ SITE OLATAGOAL.GR ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Κεραυνός Μυρτιάς που επιβλήθηκε στο Αγγελόκαστρο του τοπικού Αχελώου με 2 - 1. Οι παίκτες του Λάκη Παπαχρήστου προηγήθηκαν με 0 - 2 και στη συνέχεια παρά τη μείωση του σκορ από τον Αχελώο, κράτησαν τη νίκη.
Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για τους φιλοξενούμενους που στη δεύτερη φάση που δημιούργησαν, προηγήθηκαν με τον πρώτο σκόρερ τους το Σπύρο Κοκώνη στο 13΄. Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου παρά τις ευκαιρίες των δύο ομάδων το 0 - 1 παρέμεινε. Ο Μάνος Κούσης στο 50ο λεπτό έδωσε μεγάλο προβάδισμα στον Κεραυνό νικώντας στο τετ  α τετ το Μπούτιβα. Δώδεκα λεπτά αργότερα ο Στάθης Ζαλοκώστας με κεφαλιά μείωσε σε 1 - 2 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στο 74΄ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν με το σουτ του Στάθη Ζαλοκώστα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια οι παίκτες του Κεραυνού δεν απειλήθηκαν και κράτησαν το πολύτιμο "τρίποντο.
 
Το φιλμ του αγώνα.
 10΄ Ωραίος συνδυασμός Σιάσιου με Κοκώνη με τον πρώτο να σουτάρει από κοντά και να αποκρούει στην αριστερή του γωνία ο Μπούτιβας.
13΄ Γκολ. Κόρνερ του Καρρόπουλου ο Κοκώνης με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
15΄ Κόρνερ του Λευτέρη Καλοκαίρη ο Ρουσογιάννης πιάνει στο δεύτερο δοκάρι αδύναμο σουτ και ο Κατσαβοχρήστος αποκρούει εύκολα.
21΄ Σουτ του Καρρόπουλου έξω από την περιοχή φεύγει άουτ.
22΄ Σουτ του Κοκώνη έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Μπούτιβας.
28΄ Διαγώνιο σουτ του Λευτέρη Καλοκαίρη διώχνει σε κόρνερ ο Κατσαβοχρήστος.
40΄ Σουτ του Σαμψώνα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
48΄ Σέντρα του Στάθη Ζαλοκώστα ο Λευτέρης Καλοκαίρης πιάνει την κεφαλιά με τον Κατσαβοχρήστο να αποκρούει.
50΄ Γκολ. Ψηλοκρεμαστή κεφαλιά - πάσα του Κοκώνη βγάζει τετ α τετ τον Κούση που πλασάρει στην αριστερή γωνία του Μπούτιβα για το 0 - 2.
51΄ Δυνατό σουτ του Κοκώνη μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ.
62΄ Γκολ. Σέντρα του Κουτούμπα από δεξιά ο Στάθης Ζαλοκώστας με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Κατσαβοχρήστου μειώνοντας σε 1 - 2.
63΄ Ατομική προσπάθεια του Κοκώνη που μπαίνει στην περιοχή και σουτάρει με τη μπάλα να φεύγει άουτ. 
64΄ Κάθετη πάσα του Στάθη Ζαλοκώστα στο Λευτέρη Καλοκαίρη που μέσα στην περιοχή προσποιείται και πιάνει δυνατό σουτ που διώχνει σε κόρνερ ο Κατσαβοχρήστος.
74΄ Ο Λάμπρος Ζαλοκώστας στρώνει στο Στάθη Ζαλοκώστα που πιάνει το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι. 

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Ανδρέας Τσιλίκας): Μπούτιβας Μ., Σαγάνας, Μπαμπάτσικος, Βαγενάς, Καλοκαίρης Ν., Αλεξάκης (58΄ Κουτούμπας), Ρουσογιάννης, Ζαλοκώστας Λ., Καραλής (46΄ Βαρβάτος), Ζαλοκώστας Ε., Καλοκαίρης Ε.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ (Λάκης Παπαχρήστος): Κατσαβοχρήστος, Μπούρος, Γρομητσάρης, Ρόκκος, Μπούσγος, Κόκκαλης, Κοκώνης (65΄ Ντζάλας), Σιάσιος (89΄ Αρκουμάνης), Σαμψώνας, Κούσης, Καρρόπουλος (59΄ Προβίδας).

Δεν υπάρχουν σχόλια :