Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΙΤΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ.

http://dimagelok.blogspot.gr/
Μια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε σήμερα περιδιαβαίνοντας τον τεράστιο αυτό λαβύρινθο που λέγεται Ιντερνέτ και με πλημύρισε μ’ αστείρευτη χαρά. Πρώτον γιατί η νέα γενιά του Αγγελοκάστρου απ’ ότι φαίνεται είναι δημιουργική. Ετούτα τα ‘’κουτσούβελα’’ που βλέπουμε να τρέχουν στις αλάνες και τους δρόμους του χωριού, έχουν πρωτοβουλία και σκέψη δημιουργική, και δεύτερον το χωράφι της εξέλιξης και της προόδου είναι καλά οργωμένο κι ο σπόρος του πολιτισμού που ο καθένας με τον τρόπο του έσπειρε στον τόπο μας, δεν έπεσε σε χώματα άγονα, και άρχισε δειλά- δειλά να ξεφυτρώνει.
Μια Ιντερνετική εφημεριδούλα με τη μορφή BLOG και τον τίτλο «Η Φωνή του Σχολείου μας» Εφημερίδα του Δημοτικού Σχολείου Αγγελοκάστρου έφτιαξαν με την υποστήριξη προφανώς κάποιου δάσκαλου οι μικροί «μπόμπιρες» του χωριού μας και μάλιστα εδώ και αρκετό καιρό. Και δείτε τι γράφουν στην Αρχική λεζάντα κάτω από τον τίτλο:
Έχουμε να πούμε τόσα πολλά, ώστε η ώρα που βρισκόμαστε στο σχολείο δε μας φτάνει. Από την άλλη δε θέλουμε να τα λέμε μόνο μεταξύ μας, αλλά και με όσους έχουν να μας πουν κάτι σωστό κι ωφέλιμο. Έτσι σκεφτήκαμε ότι με αυτή την εφημεριδούλα, θα μπορούμε να παρουσιάζουμε το ημερολόγιο του Σχολείου μας, αλλά και να συζητάμε για όσα μας απασχολούν.
Ένα μπράβο είναι πολύ λίγο για τούτη την υπέροχη πρωτοβουλία. Πάντα τέτοιες χαρές να παίρνουμε από τον «τόπο της καρδιάς μας».
Μπούτιβας Κώστας – Καστρινός.
(Πατήστε πάνω στη φωτογραφία του Σχολείου για να μπείτε στο Blog.)

Δεν υπάρχουν σχόλια :