Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΡΕΝΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ.

Tο αστέρι των Χριστουγέννων να φωτίσει την Ελπίδα περιμένουν κι εφέτος στο Αγγελόκαστρο, και ως αναφορά τον ΑΧΕΛΩΟ την ομάδα του χωριού, να βρει την αναμενόμενη αγωνιστική ανάκαμψη με την αρχή και του 2ου γύρου.
Όμως μετά και απ’ αυτή την σημερινή ισοπαλία στην έδρα του ο ΑΧΕΛΩΟΣ τι να πω, μοιάζει να αποδέχεται τη μοίρα του πια κάνοντας επίκληση μόνο στην ελπίδα. Τώρα αν αυτή η ελπίδα αποτυπώνεται στα σενάρια που βλέπουν το φώς και θα φουντώσουν περισσότερο πιστεύω τώρα τις γιορτές για μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, προς το παρόν, αρνούμαι να υιοθετήσω τις ανυπόστατες παραφιλολογίες για καλούς παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα να την σώσουν. Ότι χρειάζεται κάποια ενίσχυση η ομάδα είναι σε όλους φανερό. Μέχρι όμως αυτό να γίνει πραγματικότητα, εγώ δεν πρόκειται να κάνω …δωρεάν διαφήμιση σε «τσάμπα μαγκιές. Θα σωθεί η ομάδα και μπορεί να το κάνει, μόνο με την συμβολή και την προσπάθεια όλων. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο…                   Καστρινός.
ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΟΠΙΚΟ SITE OLATAGOAL.GR ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
Ισόπαλοι με 1 - 1 αναδείχτηκαν Αχελώος Αγγελοκάστρου και Αναγέννηση Θέρμου στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς με τον Αχελώο να φτάνει τους 12 και την Αναγέννηση τους 17, όμως δε μοιράστηκαν όπως χαρακτηριστικά λέγεται και τις εντυπώσεις. Αυτές τις κέρδισε ο Μιχάλης Μπούτιβας που με εξαιρετικές επεμβάσεις στο δεύτερο ημίχρονο κράτησε το σκορ στο 1 - 1.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά σε ένα παιχνίδι που ήταν μέτριο ποιοτικά και είχαν δύο προϋποθέσεις ευκαιριών τις οποίες όμως δεν τελείωσαν. Στο 17΄ όμως σε γέμισμα του Άκη Καραλή ο Γιαννοκώστας δεν κατάφερε να διώξει και ο Λάμπρος Ζαλοκώστας σε τετ α τετ νίκησε το Μπαλάφα και έκανε το 1 - 0. Η Αναγέννηση πήρε μέτρα στο γήπεδο, χωρίς να απειλεί, αλλά στο 40΄ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Βαγενά μέσα στην περιοχή. Ο Καραβασίλης υπέδειξε το πέναλτι με τους φιλοξενούμενους να ζητάνε και δεύτερη κίτρινη στον παίκτη του Αχελώου, σε μια φάση που η μπάλα δεν είχε πορεία προς το τέρμα. Ο Τζουλιάνο σκόραρε φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα και το 1 - 1 ήταν το σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τις ευκαιρίες, όμως έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Μπούτιβα. Στο 52΄ ο τερματοφύλακας του Αχελώου έκανε τρεις επεμβάσεις σε σουτ των Γιώργου Μαραγιάννη, Τζουλιάνο και Κούκου με τα δύο πρώτα να γίνονται από πολύ κοντά. Ο Τσώνης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού στο 68΄ και στο 91΄ η Αναγέννηση έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Ο Μπούτιβας έδιωξε εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία την κοντινή προβολή του Τζουλιάνο και στην εκτέλεση του κόρνερ του Κούκου ο Γιώργος Μαραγιάννης έπιασε την κεφαλιά με το Σαγάνα να διώχνει πάνω στη γραμμή. 
Το φιλμ του αγώνα.
 Ο Λάμπρος Ζαλοκώστας πασάρει στον Τσώνη που από κοντά προσπαθεί να σουτάρει, όμως τον προλαβαίνουν οι αμυντικοί της Αναγέννησης.
12΄ Ο Μπαλάφας απομακρύνει, η μπάλα φτάνει στο Ρουσογιάννη που δεν πιάνει καλά το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
17΄ Γκολ. Γέμισμα του Άκη Καραλή ο Γιαννοκώστας δεν καταφέρνει να βρει και να απομακρύνει και η μπάλα φτάνει στο Λάμπρο Ζαλοκώστα που απέναντι από το Μπαλάφα σουτάρει εύστοχα κάνοντας το 1 - 0.
40΄ Φάουλ του Γιώργου Μαραγιάννη από δεξιά ο Βαγενάς κάνει χέρι μέσα στην περιοχή και ο Καραβασίλης υποδεικνύει το πέναλτι.
41΄ Γκολ. Ο Τζουλιάνο νικάει το Μπούτιβα στην εκτέλεση του πέναλτι και κάνει το 1 - 1.
46΄ Σουτ του Τσώνη απέκρουσε εύκολα ο Μπαλάφας.
52΄ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Αναγέννηση. Ο Τζουλιάνο πασάρει στο Γιώργο Μαραγιάννη που από κοντά πλασάρει με το Μπούτιβα να διώχνει εντυπωσιακά, η μπάλα φτάνει στον Τζουλιάνο που πλασάρει και διώχνει ξανά ο Μπούτιβας και στη συνέχεια ο Τζουλιάνο στρώνει στον Κούκο που σουτάρει και αποκρούει ο Μπούτιβας.
60΄ Σουτ του Άκη Καραλή απέκρουσε ο Μπαλάφας.
62΄ Μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Κουρσάρη η μπάλα έφυγε άουτ.
63΄ Σουτ του Τσώνη έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Μπαλάφας.
68΄ Σέντρα του Παπουτσή από αριστερά ο Τσώνης πιάνει την κεφαλιά με τη μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και να περνάει άουτ.
84΄ Μακρινό σουτ του Μπαζώρα η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι, χωρίς να ανησυχήσει το Μπούτιβα.
89΄ Σουτ του Στάθη Ζαλοκώστα από το ύψος του πέναλτι κόντραρε και η μπάλα έφυγε κόρνερ.
91΄ Γύρισμα του Γιώργου Μαραγιάννη από αριστερά ο Τζουλιάνο κάνει προβολή και ο Μπούτιβας διώχνει εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία σε κόρνερ.
91΄ Κόρνερ του Κούκου από αριστερά κεφαλιά του Γιώργου Μαραγιάννη ο Σαγάνας έδιωξε πάνω στη γραμμή.
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Ανδρέας Τσιλίκας): Μπούτιβας Μ., Καλοκαίρης Ε., Μπαμπάτσικος (90΄ Σαγάνας), Βαγενάς, Βαρβάτος, Αλεξάκης (86΄ Αϋφαντής), Ρουσογιάννης, Ζαλοκώστας Λ., Καραλής Σ. (61΄ Παπουτσής), Τσώνης, Ζαλοκώστας Σ.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ (Τάκης Τσιάκαλος): Μπαλάφας Κ., Καλιακμάνης Δ. (75΄ λ.τ. Μπαζώρας), Μπίστας, Γιαννοκώστας, Κουρσάρης, Ξανθόπουλος Ε., Κούκος, Μαραγιάννης Γ., Καλαντζής (86΄ Μαραγιάννης Β.), Τζουλιάνο Μούτσα, Κουσκούνης.

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :