Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΝΤΟΜΠΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ Αγγελοκάστρου.

Προς άπαντες στον ΑΧΕΛΩΟ Αγγελοκάστρου.
Ολόκληρη η ποδοσφαιρική Αιτωλοακαρνανία σας θεωρεί τελειωμένους. Οι μετοχές σας στο φετινό πρωτάθλημα γκρεμοτσακίστηκαν εκ των αποτελεσμάτων. Οι «προφέσορες» της μπάλας σας έχουν σίγουρο φαβορί για υποβιβασμό. Οι «άμπαλοι ξερόλες» του νομού σας απαξιώνουν συνέχεια. Οι κακοπροαίρετοι αφήνουν "αιχμές" για «καραπουτσαριό». Οι αντίπαλοι έπαψαν να σας βλέπουν με φόβο και σας υποτιμούν.
Πόση υπομονή χρειάζεται για να μας αποδείξετε ότι μπορείτε να πετύχετε το αυτονόητο που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Κλείστε τους τα στόματα.
Πιστέψτε στις δυνατότητές σας και τη μεταμόρφωση της ομάδας. Προσωπικά, είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσετε το στοίχημα. Η υπομονή του κόσμου είναι ακόμα υπαρκτή. Κανένας δε σας πιέζει για τίποτα. Υπάρχει ακόμα μπροστά μας ένας ολόκληρος γύρος.  Δε χρειάζεται πάνω απ’ όλα φαγωμάρα. Μην επαναπαύεστε όμως. Θα πρέπει, στο τέλος να κερδίζεται μέσα- έξω . Γιατί η ομάδα θα σωθεί, είτε κάποιοι το θέλουν είτε όχι …Αν πέσει απ’ την κατηγορία η ομάδα βάρεσε διάλυση και τότε οι υπεύθυνοι θα είστε μόνο εσείς. Εξηγούμαστε, για να μην παρεξηγούμαστε.  Καστρινός.
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟ ΑΠΟ ΤΟ OLATAGOAL.GR
Με σκορ 4-1 ο Νέος Θέρμιος Απόλλωνας ξεπέρασε το εμπόδιο του Αχελώου Αγγελοκάστρου.
Στο 15' οι γηπεδούχοι αστόχησαν σε εκτέλεση πέναλτι με τον Κ.Κοκώνη. Στο 20' ο Αχελώος πήρε το προβάδισμα με γκολ του Ζαλοκώστα.  Στο 22' ο Καλοκάιρης ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του Θέρμου και στο 27' ο Αγγ'έλης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Δύο λεπτά πριν τελειώσει το ημίχρονο (43") ο Καρβελάς έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό 4-1 διμόρφωσε στο 60' ο Καρβελάς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Νέος Θέρμιος Απόλλων (Γιώργος Γιάκος): Ευθυμίου, Κοκώνης Κ., Στεργίου, Ράπτης, Κοκώνης Ευάγγ. Τζαμαλής, Τόσκα (77' Μπέσας), Καλοκαίρης, Κράνης, Καρβελάς (75' Κοκώνης Ευθ.), Αγγέλης (65' Βασιλάρης)
Αχελώος Αγγελοκάστρου (Ανδρέας Τσιλίκας): Μπούτιβας, Βαρβάτος, Μπαμπάτσικος, Βαγενάς, Καραλής (60' Σαγάνας), Αλεξάκης, Ρουσογιάννης, Ζαλοκώστας (63' Ρόμπολας, Παπούτσης (51' Χήρας), Μπούτιβας Α., Καραλής Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :