Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου. ΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ.


Εκδίκηση πήρε ο ΑΧΕΛΩΟΣ στο γειτονικό ντέρμπυ μέσα τα καλύβια, για το άδικα χαμένο τρίποντο του πρώτου γύρου στο Αγγελόκαστρο. Έτσι με τον Γιώργο Ζήκο στο τιμόνι (έχει μια ισοπαλία με τον πρωτοπόρο, και δυο νίκες), ανέβηκε στη 12 θέση πιάνοντας τους 19 βαθμούς, και βλέπει πιά το μέλλον πιο αισιόδοξα.          Καστρινός.
Φωτο: Γ. Πανταζόπουλος 
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΑΠ’ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ SITE OLATAGOAL.GR.
Τη δεύτερη νίκη του με το Γιώργο Ζήκο στον πάγκο πέτυχε ο Αχελώος Αγγελοκάστρου που κέρδισε τον ΠΑΟΚ στα Καλύβια με 2 - 0. Ο Αχελώος με τον έμπειρο τεχνικό στον πάγκο του έφτασε τους 7 βαθμούς σε τρία παιχνίδια και ανέβηκε στη 12η θέση της βαθμολογίας με 19. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στη 14η θέση και τους 15 βαθμούς και πλέον κάθε παιχνίδι στη συνέχεια φαντάζει τελικός.
Οι γηπεδούχοι είχαν ένα τρίλεπτο πίεσης στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, όμως δε νίκησαν το Μιχάλη Μπούτιβα. Μετά το 30΄ ο Αχελώος είχε ευκαιρίες με Λάμπρο και Στάθη Ζαλοκώστα και στο 42΄ άνοιξε το σκορ με το Λευτέρη Καλοκαίρη. Δύο λεπτά αργότερα οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα των Αριστόπουλου και Λάμπρου Ζαλοκώστα. Στο ξεκίνημα και μέχρι τα μισά του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πίεσαν, αλλά οι παίκτες του Γιώργου Ζήκου λειτουργούσαν σωστά και δεν απειλήθηκαν. Αντίθετα στο 72΄ πήγαν να προειδοποιήσουν και στο 75΄ πήραν σημαντικό προβάδισμα με εκτέλεση φάουλ του Ηλία Κοτούμπα. Ο Παπαδόπουλος δε μπόρεσε να νικήσει το Μπούτιβα στο 79΄ και στο επόμενο δίλεπτο ο Αχελώος έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με το Λευτέρη Καλοκαίρη να μην καταφέρνει να σκοράρει. Το 0 - 2 παρέμεινε μέχρι το τέλος και ο Αχελώος πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη.
Το φιλμ του αγώνα.
6΄ Ο Παπαδόπουλος κλέβει τη μπάλα αριστερά έξω από την περιοχή και ενώ είχε χώρο, "σπάει" προς τον Τασούλη και προλαβαίνει να διώξει ο Ρουσογιάννης.
21΄ Μακρινό σουτ του Αποστόλη Μπούτιβα φεύγει πάνω από το δοκάρι.
23΄ Κάθετη πάσα του Μυγδάκη στον Παπαδόπουλο που βγαίνει τετ α τετ, αλλά προλαβαίνει και διώχνει σε κόρνερ ο Ρουσογιάννης.
24΄ Κόρνερ του Γιάννη Μυλωνά ο Καγκαράς κάνει πλασέ και διώχνει σε κόρνερ ο Μιχάλης Μπούτιβας.
25΄ Κόρνερ του Γιάννη Μυλωνά ο Νίκος Μυλωνάς κάνει πλασέ και μπλοκάρει ο Μπούτιβας.
30΄ Ο Λάμπρος Ζαλοκώστας από καλή θέση πιάνει σουτ απελπιστικά άουτ.
38΄ Ο Στάθης Ζαλοκώστας πιάνει σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ. 42΄ Γκολ. Αντεπίθεση από αριστερά με τον Αλεξάκη να κάνει τη σέντρα, ο Νίκος Μυλωνάς δεν καταφέρνει να διώξει, η μπάλα φτάνει στο ύψος της περιοχής στο Ζαλοκώστα που βγαίνει πλάγια, κάνει παράλληλη σέντρα και ο Λευτέρης Καλοκαίρης με πλασέ κάνει το 0 - 1.
44΄ Οι δύο ομάδες μένουν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αριστόπουλου για τον ΠΑΟΚ και του Λάμπρου Ζαλοκώστα για τον Αχελώο για αψιμαχία.
72΄ Γέμισμα του Κοτούμπα ο Κατερινόπουλος βγαίνει εκτός περιοχής και προλαβαίνει να διώξει προ του Λευτέρη Καλοκαίρη.
75΄ Γκολ. Ο Μπαμπάτσικος κερδίζει το φάουλ για χέρι του Κόκκοτου κοντά στη γραμμή της περιοχής. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Ηλίας Κοτούμπας και με συρτό αριστερό σουτ νικάει τον Κατερινόπουλο για το 0 - 2.
77΄ Κόρνερ του Γιάννη Μυλωνά ο Κοτούμπας έδιωξε τη μπάλα που είχε κατεύθυνση προς την εστία σε κόρνερ. 79΄ Κεφαλιά πάσα του Νταλαπέρα στον Παπαδόπουλο που σουτάρει από αριστερά και μπλοκάρει ο Μπούτιβας.
80΄ Γέμισμα του Κοτούμπα στον Καλοκαίρη που βγαίνει τετ α τετ με τον Κατερινόπουλο, αλλά σουτάρει πάνω από το δοκάρι.
81΄ Απομάκρυνση των παικτών του Αχελώου στο κέντρο με τη μπάλα να φτάνει στο Λευτέρη Καλοκαίρη που μπαίνει στην περιοχή και με συρτό σουτ στέλνει τη μπάλα άουτ.
85΄ Ο Ρουσογιάννης διώχνει σε κόρνερ πριν ο Παπαδόπουλος γίνει απειλητικός.
90΄ Σουτ του Μυγδάκη έφυγε ελάχιστα άουτ.
ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Πάνος Τούρκας): Κατερινόπουλος, Αριστόπουλος, Καρασάββας, Νταλαπέρας, Μυλωνάς Ν., Καγκαράς, Κόκκοτος (90΄ Διδάγγελος), Μυγδάκης, Παπαδόπουλος, Μυλωνάς Ι., Τασούλης (61΄ Μπελεβώνης Σ. Γερ. (82΄ Διονυσάτος)).
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Μπούτιβας Μ., Καλοκαίρης Ε., Μπαμπάτσικος (88΄ Καραλής Σ.), Ρουσογιάννης, Καλοκαίρης Ν., Μπούτιβας Α. (28΄ λ.τ. Σαγάνας), Βαγενάς, Ζαλοκώστας Λ., Αλεξάκης, Ζαλοκώστας Ε. (67΄ λ.τ. Κοτούμπας), Τσούμαρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :