Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου. ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ.

 Ο ΑΧΕΛΩΟΣ έδειξε πάλι σήμερα ότι δεν καταθέτει φέτος εύκολα τα όπλα, και πήρε πάλι σήμερα διπλό μέσα στο Ευηνοχώρι που είναι υπερπολύτιμο βαθμολογικά. Όμως γνωρίζουμε όλοι καλά ότι τα αποτελέσματα έρχονται και παρέρχονται κι ότι στο τέλος τον ξυρίζουν το γαμπρό.
Δεν παύει να είναι όμως τώρα η μεγάλη ευκαιρία, μετά και το σημερινό διπλό, να ξανακερδίσει ο ΑΧΕΛΩΟΣ τη χαμένη του αυτοπεποίθηση και την παλιά του αίγλη, κι όχι μόνο στο μυαλό των δικών του φιλάθλων, αλλά στις καρδιές όλων των Αιτολοακαρνάνων φιλάθλων. Μία ξεχωριστή θέση, για μία ξεχωριστή ομάδα που αρνείται κάθε χρόνο να πεθάνει και αγωνίζεται να παίζει το δικό της ρόλο, στα γήπεδα όλου του νομού.                Καστρινός.
 
Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ ΑΠ’ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ SITE OLATAGOAL.GR
Ο Αχελώος Αγγελοκάστρου άφησε πίσω την πρώτη ήττα με το Γιώργο Ζήκο στον πάγκο και επέστρεψε στα "τρίποντα" κερδίζοντας με 3 - 1 στο Ευηνοχώρι την τοπική Ακαδημία. Έτσι οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στους 27 βαθμούς, παρέμειναν στη 12η θέση της βαθμολογίας και βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια, καθώς και η απευθείας παραμονή απέχει 4 βαθμούς. Οι παίκτες του Αχελώου προηγήθηκαν στο παιχνίδι στο 23ο λεπτό. Ο Στάθης Ζαλοκώστας εκτέλεσε το φάουλ και ο Λάμπρος Ζαλοκώστας με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ. Ο Αχελώος δεν κατάφερε να πάει με το προβάδισμα όμως στα αποδυτήρια, καθώς στο 44΄ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν. Ο Παλιάτσας έκανε ατομική ενέργεια, συνδυάστηκε με το Μάνθο και έγινε ξανά αποδέκτης της μπάλας για να κάνει με σουτ το 1 - 1. Τα πάντα στο παιχνίδι κρίθηκαν στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Στο πρώτο μόλις λεπτό της επανάληψης ο Στάθης Ζαλοκώστας έκανε ατομική ενέργεια από πλάγια και με παράλληλη πάσα βρήκε τον Καρατζογιάννη που με κοντινό σουτ έκανε το 1 - 2. Το ομορφότερο γκολ της αναμέτρησης μπήκε στο 53ο λεπτό και με αυτό ο Αχελώος "καθάρισε" το παιχνίδι. Ο Σαγάνας έξω από την περιοχή έπιασε το σουτ που κατέληξε στο απέναντι "Γ" και διαμόρφωσε το τελικό 1 - 3.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (Λουτσιάν Διακόνου): Κωνσταντακόπουλος, Διαμαντόπουλος, Πανόπουλος Π.Ε., Παλιάτσας, Γερατσιάν, Κωνσταντινόπουλος, Γιαννής, Τριώτης, Μπαλαούρας, Μάνθος, Αλυμάρας (65΄ Πανόπουλος Π.Κ.).
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Τσιλίκας, Σαγάνας, Μπαμπάτσικος, Ρουσογιάννης, Καλοκαίρης Ν. (76΄ Ρόμπολας), Αλεξάκης, Βαγενάς, Ζαλοκώστας Λ. (79΄ Αϋφαντής), Καρατζογιάννης (75΄ Καλοκαίρης Ε.), Ζαλοκώστας Ε., Τσούμαρης. 

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Α.ΤΣΙΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ !!