Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου. ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΖΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ.

Ο χρόνος κύλησε αδίστακτα, οι αγωνιστικές περάσανε, η «κλεψύδρα» του πρωταθλήματος τρέχει ανελέητα και ο ΑΧΕΛΩΟΣ και μπάλα η «πόρνη» δεν λέει να δώσει στους φιλάθλους του, μια μικρή ανάπαυλα χαράς. Πάλι χωρίς τρίποντο σήμερα στην έδρα του με τη Γαυρολίμνη, με μια ομάδα που πήρε αυτό που ήθελε, με μία φάση απ’ το πουθενά και μ’ ένα αυτογκόλ.
Μόνοι μας φτάσαμε να κάνουμε φέτος «την πάλαι ποτέ» κραταιά έδρα μας σε «μπάτε σκύλοι αλέστε», και φτάσαμε δυό αγωνιστικές πριν το τέλος, να παίζονται όλα σε αγώνα μπαράζ για την παραμονή στη κατηγορία. Μοιραίως λοιπόν στη «καρμανιόλα» των μπαράζ θα κριθεί από εδώ και πέρα το μέλλον του ΑΧΕΛΩΟΥ.          Καστρινός.
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΑΠ’ ΤΟ OLATAGOAL.GR
Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ο Αχελώος Αγγελοκάστρου και ο Α.Ο. Χάλκειας αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 - 1. Με το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 32 βαθμούς και η ομάδα της Χάλκειας τους 38. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να "πατάνε" καλύτερα, με τις δύο ομάδες όμως να έχουν καλές στιγμές. Ο Α.Ο. Χάλκειας ήταν η ομάδα που προηγήθηκε στον αγώνα με αυτογκόλ του Σαγάνα στο 37΄. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο γήπεδο, όμως σε κάποιες στιγμές η αστοχία και σε άλλες ο Κώστας Γκασούκας δεν τους επέτρεψαν να σκοράρουν. Με τη σειρά τους οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες να "καθαρίσουν" το ματς, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τελικά οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 88΄ με κοντινό σουτ του Λάμπρου Ζαλοκώστα. Στο 92΄ ο Αχελώος έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Στάθη Ζαλοκώστα.
Το φιλμ του αγώνα. 2΄ Κόρνερ του Κάκκου προβολή του Καζανά η μπάλα φεύγει άουτ.
9΄ Μακρινό σουτ του Ρουσογιάννη απέκρουσε ο Γκασούκας.
11΄ Μακρινό σουτ του Καλαβριζιώτη απέκρουσε ο Μπούτιβας.
15΄ Κόρνερ του Γούργαρη κεφαλιά του Αλεξάκη η μπάλα έφυγε άουτ.
22΄ Σέντρα του Διαμαντόπουλου στο Μυτιλήνη που από καλή θέση δε σούταρε καλά και έδιωξαν οι αμυντικοί.
30΄ Σουτ του Γούργαρη από πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή απέκρουσε ο Γκασούκας.
36΄ Σέντρα του Βαλμά από δεξιά ο Καλαβρουζιώτης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.
37΄ Σουτ του Καλαβρουζιώτη ο Μπούτιβας διώχνει εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία σε κόρνερ.
37΄ Γκολ. Κόρνερ του Μυτιλήνη από αριστερά ο Καζανάς πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα κοντράρει στο σώμα του Σαγάνα καταλήγοντας στα δίχτυα για το 0 - 1.
42΄ Κόρνερ του Μυτιλήνη ο Μπούτιβας δε βγαίνει σωστά και ο Αλμπάνης πιάνει την κεφαλιά που φεύγει άουτ.
45+1΄ Ο Καλαβριζιώτης κάνει εντυπωσιακή ενέργεια περνώντας δύο αντιπάλους, αλλά σουτάρει ελάχιστα άουτ.
48΄ Γύρισμα του Λάμπρου Ζαλοκώστα στο Στάθη Ζαλοκώστα που πλασάρει και ο Γκασούκας διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
63΄ Κόρνερ του Κάκκου ο Αλμπάνης με κοντινή κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.
64΄ Ο Μπαμπάτσικος κάνει ωραία ενέργεια από αριστερά και σουτάρει άουτ. 69΄ Λάθος απομάκρυνση των αμυντικών των φιλοξενούμενων ο Γούργαρης σουτάρει άουτ.
74΄ Ο Κάκκος εκμεταλλεύεται το λάθος στην άμυνα του Αχελώου και σουτάρει άουτ. 7
6΄ Σέντρα του Αλεξάκη από δεξιά ο Τσούμαρης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ. 76΄ Πάσα του Καλοκαίρη στο Λάμπρο Ζαλοκώστα που σουτάρει πάνω από το δοκάρι.
78΄ Σέντρα του Κάκκου από δεξιά ο Μυτιλήνης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.
79΄ Πάσα του Λάμπρου Ζαλοκώστα στο Στάθη Ζαλοκώστα που κάνει το σουτ και αποκρούει ο Γκασούκας.
88΄ Γκολ. Σέντρα του Στάθη Ζαλοκώστα ο Λάμπρος Ζαλοκώστας από κοντά σουτάρει και παρά την προσπάθεια του Γκασούκα η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα για το 1 - 1. 89΄ Σουτ του Καραλή απέκρουσε ο Γκασούκας.
92΄ Ο Λευτέρης Καλοκαίρης εκμεταλλεύεται τις κόντρες βρίσκεται απέναντι από το Γκασούκα σουτάρει και διώχνει ο τερματοφύλακας του Α.Ο. Χάλκειας.
92΄ Ο Στάθης Ζαλοκώστας αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα. ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Μπούτιβας Μ., Σαγάνας, Μπαμπάτσικος, Ρουσογιάννης, Τσούμαρης, Αλεξάκης, Γούργαρης (71΄ Καραλής), Ζαλοκώστας Λ., Ζαλοκώστας Ε., Καλοκαίρης Ε., Ματσίγκας.
Α.Ο. ΧΑΛΚΕΙΑΣ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Γκασούκας, Καρακώστας, Διαμαντόπουλος, Καλαβριζιώτης, Καζανάς, Γιαβρούτας, Μυτιλήνης, Κάκκος (84΄ Κυρίτσης), Καλαβρουζιώτης (77΄ Μυλωνάς), Βαλμάς, Αλμπάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :