Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκ/τρου. ΕΧΑΣΕ Τ’ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ.

Το σημερινό τελειωτικό χαστούκι από τον Θέρμιο Απόλλωνα ξεγύμνωσε κυριολεκτικά το εφετινό «χάρτινο» κατασκεύασμα με το όνομα ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου. Η οδυνηρή σημερινή ήτα είναι καταστροφική για το μέλλον του συλλόγου, αφού κατάφερε να χάσει και το πλεονέκτημα έδρας στα μπαράζ. (Τώρα έχει δύο αγώνες στην έδρα του αντιπάλου και έναν μόνο στην έδρα του.) Και η κατάσταση πλέον είναι μη αναστρέψιμη.
Όσο υπάρχουν όμως οι όποιες μαθηματικές ελπίδες, κανένας δε μπορεί να θεωρεί ξεγραμμένο ακόμα τον ΑΧΕΛΩΟ. Ωστόσο, οι μνημειώδεις αποτυχημένες εμφανίσεις στη τελευταία και πιο κρίσιμη στιγμή και η ανυπαρξία ποδοσφαιρικού «τσαγανού», ελαχιστοποιούν πια τις ελπίδες σωτηρίας.
Κι επειδή το ποδόσφαιρο δεν παίζεται πια με καφενειακούς όρους κι έχει περάσει ανεπιστρεπτί η διαβόητη εποχή του «σώπα μωρέ κάτι θα κάνουμε στο τέλος», όποιος ξέμεινε σ΄αυτό το ηλίθιο παρελθόν, την πληρώνει με την ύπαρξή του. Αυτό αποδείχτηκε σήμερα στο πλέον κρίσιμο παιχνίδι για τη σωτηρία της ομάδας.
Αυτή τη στιγμή όμως δεν υπάρχει χρόνος για πολλά λόγια. Το ξαναλέω: κανένας δε μπορεί να θεωρεί ξεγραμμένο ακόμα τον ΑΧΕΛΩΟ. Ακόμα και κάτω από τα συντρίμμια, πολλές φορές γεννιούνται θαύματα.         Καστρινός.
                         ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ OLATAGOAL.GR.
Την πρώτη θέση της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κατέκτησε ο Νέος Θέρμιος Απόλλων που επιβλήθηκε του Αχελώου στο Αγγελόκαστρο με 1 - 0. Η ομάδα του Γιώργου Γιάκου με πολύ καλό δεύτερο γύρο, όπου μάζεψε 37 βαθμούς, τερμάτισε στην πρώτη θέση με 72 βαθμούς, ενώ ο Αχελώος έχασε το πλεονέκτημα έδρας στα μπαράζ παραμονής λόγω της νίκης του Αλικυρναϊκού επί του Κεραυνού Μυρτιάς.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τον Τόσκα στο 11΄ και στο 13΄. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 21΄ με σουτ του Στάθη Ζαλοκώστα, όμως στο 23΄ ο Κώστας Κοκώνης έδωσε προβάδισμα στο σκορ στο Νέο Θέρμιο Απόλλωνα. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν σχεδόν απόλυτα το ρυθμό του αγώνα, δεν απειλήθηκαν και κράτησαν το "τρίποντο" που τους έφερε μόνους στην κορυφή στο φινάλε του πρωταθλήματος. 
Πλέον οι νικητές στρέφουν την προσοχή τους στον πρώτο αγώνα των μπαράζ απέναντι στη Φλόγα την επόμενη Κυριακή στην έδρα τους, ενώ στον Αχελώο στο παιχνίδι του επόμενου Σαββατοκύριακου κόντρα στον Αλικυρναϊκό στο Ενωσιακό γήπεδο.
Το φιλμ του αγώνα.
11΄ Φαλτσαριστό μακρινό σουτ του Τόσκα η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.

13΄ Ο Κράνης με κάθετη πάσα βγάζει τετ α τετ τον Τόσκα με το Μπούτιβα, ο παίκτης των φιλοξενούμενων πλασάρει και διώχνει με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Αχελώου.
14΄ Μακρινό σουτ του Κώστα Κοκώνη απέκρουσε ο Μπούτιβας.
20΄ Σουτ του Καρβελά έξω από την περιοχή απέκρουσε εύκολα ο Μπούτιβας.
21΄ Κάθετη πάσα του Γούργαρη στο Στάθη Ζαλοκώστα που από δεξιά μέσα στην περιοχή σουτάρει ελάχιστα άουτ.
23΄ Γκολ. Ατομική ενέργεια του Κώστα Κοκώνη που μπαίνει στην περιοχή, η μπάλα κοντράρει στον Αλεξάκη και καταλήγει στα δίχτυα.
25΄ Κόρνερ του Τόσκα ο Ψηφής πιάνει την κεφαλιά και πριν τη γραμμή διώχνει ο Μπαμπάτσικος.
26΄ Πάσα του Καρβελά στο Στεργίου που από πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή σουτάρει άουτ.
56΄ Φάουλ του Κράνη ο Ράπτης στην πλάτη της άμυνας κάνει το πλασέ και αποκρούει ο Μπούτιβας.
66΄ Σουτ του Κώστα Κοκώνη περνάει ελάχιστα άουτ.
73΄ Ατομική προσπάθεια του Ρουσογιάννη που σουτάρει ελάχιστα άουτ.
83΄ Σουτ του Κράνη πέρασε ελάχιστα άουτ.
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Μπούτιβας Μ., Σαγάνας, Μπαμπάτσικος (63΄ Καλοκαίρης Ε.), Ρουσογιάννης, Ματσίγκας, Μπούτιβας Α., Αλεξάκης, Ζαλοκώστας Λ., Ζαλοκώστας Ε., Γούργαρης, Καραλής Σ.
ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ (Γιώργος Γιάκος): Ευθυμίου, Κοκώνης Κ., Στεργίου, Ράπτης, Κοκώνης Ε., Τζαμαλής, Τόσκα, Ψηφής (74΄ Καλοκαίρης), Αγγέλης (81΄ Κώης), Κράνης, Καρβελάς (46΄ Βασιλάρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια :