Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ. ΒΑΘΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ.

Η σημερινή ισοπαλία εκτός έδρας απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που προσπαθεί να ξεπεράσει βαθμολογικά ο ΑΧΕΛΩΟΣ και ν’ αποφύγει τα μπαράζ παραμονής στη κατηγορία, δεν ήταν η υπέρβαση που όλοι περίμεναν στο Αγγελόκαστρο. Η «μάχη» όμως που θα πιστοποιήσει την αξία του ΑΧΕΛΩΟΥ να είναι στη μεγάλη κατηγορία κερδίζοντας και τη σωτηρία, είναι εκείνη την επερχόμενη αγωνιστική απέναντι στην κυπελλούχο Αιτωλοακαρνανίας φέτος Α.Ο. ΧΑΛΚΕΙΑΣ (εντός έδρας) που έχει ήδη σωθεί. Καλώς ή κακώς, το θέμα επιβίωσης η όχι του ΑΧΕΛΩΟΥ περνάει την άλλη αγωνιστική απ’ την «Κακαβαριά». Η μητέρα των μαχών λοιπόν το Κυριακάτικο παιχνίδι μέσα στο Αγγελόκαστρο. Μονόδρομος αυτή η νίκη που θα σημάνει πολλά για τα μπαράζ.
Αντίθετα, σε περίπτωση άλλου αποτελέσματος ο ΑΧΕΛΩΟΣ θα παραμείνει στην ομίχλη της αβεβαιότητας και της αμφιβολίας και η κατάσταση θα παραμείνει  ανεξέλεγκτη. Είναι επομένως απαραίτητο, να ζωστούν οι ποδοσφαιριστές με «ατσάλινες ασπίδες» και να αποτρέψουν την κάθε περίπτωση ήττας μέσα στο Αγγελόκαστρο με κάθε τρόπο.    Καστρινός.
Η Λευκή ισοπαλία για Κεραυνό και Αχελώο από το olatagloal.gr
Ισόπαλος χωρίς γκολ έληξε ο αγώνας ανάμεσα σε Κεραυνό Μυρτιάς και Αχελώο Αγγελοκάστρου στο γήπεδο Θέρμου.
Το φίλμ του αγώνα:
7' Σουτ έξω από την περιοχή του Αλεξάκη πέρασε άουτ
10' Σουτ Φάτσαλη έξω από την περιοχή ο Μπούτιβας μπλόκαρε
16' Σουτ Αλεξάκη έξω από την περιοχή η μπάλ στο οριζόντιο δοκάρι
23' Ο Φλατσαλης βγήκε τετ-α-τετ με τον Μπούτιβα που απέκρουσε σε κόρνερ
43' Σέντρα Μπούρου κεφαλιά Μπούσγου ο Μπούτιβας μπλόκαρε
51' Σουτ Γρίβα ο Μπούτινας απέκρουσε
55' Σουτ Σαγανά άουτ
57' Σουτ Γούργαρη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο έδαφος με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή
Σε αυτή τη φάση ο Καλοκαίρης Ν. αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα γιατί απώθησε τον βοηθό όπως γράφτηκε στο Φ.Α.
70' Κάθετη πάσα του Καρρόπουλου ο Φάτσαλης βγήκε τετ-α-τετ με τον Μπούτιβα που απέκρουσε το πλασέ του παίκτη.
Κεραυνός Μυρτιάς (Λάκης Παπαχρήστος): Κατσαβοχρήστος, Μπούρος, Ντζάλας, Ρόκκος, Γκορόγιας, Μπούσγος, Γρίβας, Σιάσος, Φάσταλης (75'Πατσαούρας), Σαμψώνας, βελέντζας (24' λ.τ. Καρρόπουλος
Αχελώος Αγγελοκάστρου (Γιώργος Ζήκος): Μπούτιβας Μ., Σαγανάς, Μπαμπάτσικος (37' Ζαλοκώστας Λ.), Ρουσογιάννης, Καλοκαίρης Ν., Μπούτιβας Α., Γούργαρης, Ζαλοκώστας Ευστ., Αλεξάκης, Καλοκάιρης Ε., Ματσίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :