Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

Με ανακοίνωση που μας επέδωσε ο πρόεδρος του ΑΧΕΛΩΟΥ Αγγελοκάστρου Πάνος Γ. Κουτούμπας, συγχαίρει δημόσια κι ευχαριστεί όλους όσους "υπηρέτησαν κι εφέτος το αθλητικό ιδεώδες και τον αθλητικό πολιτισμό που συνοδεύει την εβδομηντάχρονη πορεία του ΑΧΕΛΩΟΥ στα γήπεδα της Αιτωλοακαρνανίας".
Η ανακοίνωση του προέδρου αναφέρει αναλυτικά:
Με τη λήξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Ν.Α αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, θέλω δημόσια να συγχαρώ: Όλα τα μέλη της ομάδας γιατί κάτω από τις δυσκολίες και αντιξοότητες που είχε το πρωτάθλημα για την ομάδα μας, επέδειξαν ζήλο, πάθος και σεβασμό, τόσο προς το Σύλλογο, όσο και προς την φίλαθλη κοινή γνώμη, και κατάφεραν να κρατήσουν την ομάδα με νύχια και με δόντια στη μεγάλη κατηγορία. Η διοίκηση του ΑΧΕΛΩΟΥ τους ευχαριστεί και τους συγχαίρει, γιατί υπηρέτησαν κι εφέτος το αθλητικό ιδεώδες και τον αθλητικό πολιτισμό που συνοδεύει την εβδομηντάχρονη πορεία του Συλλόγου στα γήπεδα της Αιτωλοακαρνανίας.
Ευχαριστώ τούς προπονητές της ομάδας Αντρέα Τσιλίκα και Γίωργο Ζήκο που πρόσφεραν τα μέγιστα στη σωτηρία της ομάδος, και όλα τα παιδιά στο συμβούλιο που συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στο να συνεχίσει και να σωθεί η ομάδα. Ευχαριστώ τον ανώνυμο φίλαθλο, άξιο συμπαραστάτη της ομάδας που σ’ όλα τα γήπεδα του νομού, είδε, αναγνώρισε και χειροκρότησε και την φετινή προσπάθεια του ΑΧΕΛΩΟΥ. Ευχαριστώ τέλος και το σύνολο των τοπικών αθλητικών και μη μέσων ενημέρωσης για την αναγνώριση των "ειδικών συνθηκών" της αγωνιστικής παρουσίας του εφετινού ΑΧΕΛΩΟΥ στο πρωτάθλημα, αλλά και την προβολή της νοοτροπίας της ομάδας μας. Στις δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που ζει η χώρα και κατ’επέκταση το ποδόσφαιρο μας δεν "παρασυρθήκαμε" σε πρόσκαιρες "φιλίες" και "θολές" συμμαχίες κι αυτό τα τοπικά Μ.Μ.Ε το εκτίμησαν.
Εύχομαι στον πρωταθλητή Ναυπακτιακό Αστέρα τα καλύτερα στην πορεία του για τη Γ’ Εθνική, Και στις ανερχόμενες ομάδες στην κατηγορία να έχουν μια καλή και αξιοπρεπή πορεία. Τη νέα χρονιά θα αποφύγουμε τα λάθη της αγωνιστικής χρονιάς που έφυγε, και η «Κακαβαριά» η έδρα του ΑΧΕΛΩΟΥ, θα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει και πάλι το καμάρι του χωριού, και να δώσει στους παίκτες μας την ανάλογη βοήθεια που ίσως στερήθηκαν την φετινή σεζόν. Ο ΑΧΕΛΩΟΣ είχε και θα έχει πάντα το πρώτο λόγο στις καρδιές μας.
Ο Πρόεδρος του ΑΧΕΛΩΟΥ Αγγελοκάστρου.
Πάνος Γ. Κουτούμπας.
Να λοιπόν γιατί ο ΑΧΕΛΩΟΣ είναι και θα παραμένει πάντα μεγάλη ομάδα.
Κώστας Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :