Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/στρου. Η ΕΔΡΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΧΑΡΤΙ.

Ο ψυχωμένος φετινός ΑΧΕΛΩΟΣ αποδεικνύει βάση αποτελεσμάτων ότι είναι κάτι το ξεχωριστό. Το συμβούλιο, ο προπονητής και οι παίκτες πιστεύουν σ’ αυτό που χτίζουν φέτος εδώ και καιρό, απ’ το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Στη «Κακαβαριά» φέτος εμφανίζεται μία ομάδα με πολύ υψηλό δείκτη ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης, και με ξεκάθαρη γνώση του τι ζητάει μέσα στο γήπεδο και πώς θα το πάρει.
Το ζητούμενο βέβαια είναι, αυτό που δείχνει ο ΑΧΕΛΩΟΣ τα πρώτα παιχνίδια μέσα στην έδρα του, να έχει και συνέχεια. Και να αποτελέσει επιτέλους η έδρα, έπειτα από αρκετά χρόνια το ισχυρό χαρτί της καινούργιας τούτης ομάδας που χτίζει φέτος ο Γιώργος Ζήκος, με σκοπό να παραμείνει άνετα στην μεγάλη κατηγορία, κι όσο πιο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.            Καστρινός.
  ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠ’ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ SITE OLATAGOAL.GR
Εκμεταλλευόμενος την έδρα του ο Αχελώος Αγγελοκάστρου κέρδισε με 2 - 1 τον Αμφίλοχο. Η ομάδα του Γιώργου Ζήκου έκανε το "2 στα 2" στο Αγγελόκαστρο και έφτασε τους 6 βαθμούς, ενώ ο Αμφίλοχος έμεινε στον 1. Οι γηπεδούχοι σε μια υποδειγματική αντεπίθεση άνοιξαν το σκορ στο 18΄ με το Λάμπρο Ζαλοκώστα. Όμως τέσσερα λεπτά αργότερα ο Στρεμμένος εκμεταλλεύτηκε την κάθετη πάσα του Σπύρου Κοκώνη και με πλασέ έκανε το 1 - 1. Στο 27΄ ο Σπύρος Κοκώνης από καλή θέση έχασε την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του και το 1 - 1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες πρόσεξαν αρκετά την άμυνά τους και οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Στο ημίωρο του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι όταν σε σέντρα του Γιώργου Σαγάνα η μπάλα βρήκε στο χέρι του Παπαστέλιου και ο Καραβασίλης υπέδειξε το πέναλτι. Ο Αλεξάκης ευστόχησε κάνοντας το 2 - 1 σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος και χάρισε στον Αχελώο το "τρίποντο". Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς στο 83ο λεπτό ο Κουτρούλης και ο Θύμιος Κοκώνης δέχτηκαν την κόκκινη κάρτα για διαπληκτισμό.
Το φιλμ του αγώνα.
2΄ Σουτ του Στρεμμένου έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Τσιλίκας.
3΄ Μακρινό σουτ του Σπύρου Κοκώνη έφυγε άουτ.
7΄ Σουτ του Κουτρούλη έφυγε άουτ.
10΄ Σέντρα σουτ του Κοκοσούλα η μπάλα έφυγε άουτ.
18΄ Γκολ. Πάσα του Λευτέρη Καλοκαίρη στο Λάμπρο Ζαλοκώστα που σούταρε με τη μπάλα να βρίσκει στη μέσα πλευρά του οριζοντίου δοκαριού και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1 - 0.
19΄ Σουτ του Ζαφείρη απέκρουσε ο Τσιλίκας.
22΄ Γκολ. Κάθετη πάσα του Σπύρου Κοκώνη στο Στρεμμένο που με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 1.
27΄ Κάθετη πάσα του Προβίδα στο Σπύρο Κοκώνη που σούταρε μέσα από την περιοχή ψηλά άουτ.
75΄ Γκολ. Φάουλ του Κοκοσούλα με πάσα στο Γιώργο Σαγάνα που σεντράρει και η μπάλα βρίσκει το χέρι του Παπαστέλιου με τον Καραβασίλη να δίνει πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Αλεξάκης και κάνει το 2 - 1.
83΄ Οι δύο ομάδες μένουν με δέκα παίκτες καθώς Κουτρούλης και Θύμιος Κοκώνης δέχονται την κόκκινη κάρτα για διαπληκτισμό.
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Τσιλίκας, Κουτρούλης, Σαγάνας Γ., Μπέτσικας (36΄ λ.τ. Μπαμπάτσικος), Αλεξάκης, Μπούτιβας Α. (60΄ Ζαρκανίτης), Σαγάνας Μ., Ζαλοκώστας Λ., Κοκοσούλας, Καλοκαίρης Ε. (73΄ Καραλής Σ.), Σιάσιος.
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ (Κώστας Γιωτόπουλος): Καρφής, Γρομητσάρης, Σελιμάς, Παπανίκος (84΄ Σιαφάκας), Παπαστέλιος, Κοκώνης Ε., Κοκώνης Σ., Προβίδας, Κουσκούνης (57΄ Τύμπας), Ζαφείρης (57΄ Αυγέρης), Στρεμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :