Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/στρου. ΣΤΗ ΜΠΟΥΚΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ.

Όταν όλα πηγαίνουν καλά, κανένας δε φαντάζεται ότι θα πάνε άσχημα και όταν όλα πηγαίνουν άσχημα κανένας δε φαντάζεται ότι θα πάνε καλά. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο, έφτασε η ομάδα από τη δόξα του αποκλεισμού του Παναιτωλικού για το κύπελλο, στη ντροπιαστική σήμερα ήττα με 5-0 απ΄τον Παναμβρακικό Μπούκας στην έδρα του.
Για τον ίδιο λόγο, ο ΑΧΕΛΩΟΣ θα ανακάμψει. Η ομάδα έχει στο ρόστερ της ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, έμπειρο τεχνικό, και έχει την ασπίδα των φιλάθλων που θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να σώσουν το καράβι που ξαφνικά άρχισε να μπάζει νερά. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, απαγορεύεται να απαξιώνουμε το σωματείο και να πατάμε τη σκανδάλη της διάλυσής του. Πριν τρελαθούμε τελείως, οφείλουμε να ενημερώσουμε τους…απογοητευμένους ότι η ομάδα δεν είναι τελειωμένη. Τίποτα δεν έχει χαθεί, αρκεί να διαχειριστούμε σωστά την «κοιλιά» που έκανε.
Όταν τελειώσει η χρονιά με το καλό, και έχουμε τρελάνει όλους πάλι, όσους τα τελευταία χρόνια μας βλέπουν ξεγραμένους, θα ασχοληθούμε και με τα φαινόμενα κατάρρευσης πάντα τέτοια εποχή.
Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :