Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Για τον ΑΧΕΛΩΟ ¨ρε γαμώτο¨

Η απάντηση των παιδιών του ΑΧΕΛΩΟΥ, σ΄ ένα όντος οργισμένο κι ανεξέλεγκτο άρθρο μου έπειτα απ’ την πίκρα μιας ακόμα ήττας. Κι αυτή η πίκρα και η αγανάκτηση, όντος μερικές φορές σε οδηγούν στα άκρα και σε πράγματα που μετά σε κάνουν να μετανιώνεις για τον τρόπο που τα εξέφρασες. Πάνω απ’ όλα όμως η αγάπη μας για την ομάδα είναι αυτή που μας βάζει σε τέτοιες περιπέτειες , και τίποτα λιγότερο η περισσότερο.
Το χθεσινό άρθρο της ήττας.
Λοιπόν μάγκες, στην πραγματική ζωή κανένα παραμύθι δεν έχει αίσιο τέλος. Η διοίκηση πόνταρε σε «κουτσά άλογα», παραπλάνησε μου φαίνεται τον κόσμο με παραμύθια, και άρχισε να εξευτελίζει την ομάδα δίνοντας δικαίωμα στον κάθε παρατρεχάμενο να την κατηγορεί για «καραπουτσαριό». Δεν υπάρχει χρόνος για λόγια. Κανένας δε θα κρυφτεί, είτε η ομάδα υποβιβαστεί είτε παραμείνει στην κατηγορία. Ακόμα και κάτω από τα συντρίμμια, θα λάμψει η αλήθεια. Πουστιές στον ΑΧΕΛΩΟ δεν πέρασαν και δεν θα περάσουνε ποτέ. Οι τάχα χορηγοί και σπόνσορες φέτος της ομάδας ανακαλύπτονται ανεπαρκείς. Αφήστε τα παραμύθια, υπάρχει ακόμα χρόνος ένας ολόκληρος γύρος, για να σωθεί η κατάσταση. Κάντε τις ανάλογες κινήσεις που κάνουν όλες οι ομάδες σε τέτοιες καταστάσεις, κι αφήστε τους τάχα χορηγούς και τις παπαριές, και ο νοών νοητό. Ο κόσμος του ΑΧΕΛΩΟΥ είναι η ομάδα, κι αν θέλατε εσείς για να το δείτε φέτος αλλιώς, μου φαίνεται πως ήδη διαψεύδεστε οικτρά. Κάντε εναλλακτικές κινήσεις όσο είναι ακόμα νωρίς, αλλιώς αν νομίζεται ότι δεν τα βγάζεται πέρα, αφήστετο ρε παιδιά να πάει στο διάολο, να βρούμε όλοι την ηρεμία μας.
Η απάντηση του Γιώργου Λούκα.
Φίλε Κώστα ,Καλησπέρα
Όπως πάντα, έτσι κι απόψε μπήκα στη στήλη σου να διαβάσω το άρθρο για τον ΑΧΕΛΩΟ και όχι μόνο. Κι άλλες φορές έχω διαφωνήσει με τα γραφόμενά σου αλλά δεν είπα τίποτα.
Επειδή όμως αυτά που έγραψες απόψε δεν τα διάβασα μόνο εγώ αλλά οι απανταχού Αγγελοκαστρίτες επειδή η στήλη αυτή-καλώς ή κακώς-σου δίνει τη δύναμη να διαμορφώνεις άποψη και επειδή τα γραφόμενά σου με προσβάλλουν πρώτα σαν άνθρωπο κι έπειτα ως επιστήμονα, αισθάνομαι την ανάγκη να απαντήσω.
Καταρχάς είμαι ο γυμναστής της ομάδας που η στήλη σου ονόμασε ¨καραπουτσαριό¨ -παρεμπιπτόντως, δεν αμοίβομαι- μέλος της διοίκησης, με παρουσία στα προπονητικά της ομάδας από το 1994.
Επίσης, είμαι ένας από αυτούς που ¨βάζουν πλυντήριο¨ στο γήπεδο που σκουπίζουν που σφουγγαρίζουν που ΞΕΣΚΑΤΙΖΟΥΝ που δίνουν από το υστέρημά τους σε τόσο δύσκολες εποχές για να υπάρχει ο ΑΧΕΛΩΟΣ. Είμαι ένας από τους δέκα ανθρώπους που μπήκαμε μπροστά και προσπαθούμε με την βοήθεια κάποιων συγχωριανών μας αλλά και την βοήθεια του ανώνυμου Αγγελοκαστρίτη να μαζέψουμε 20.000(είκοσι χιλιάδες ευρώ)που χρειάζεται η ομάδα για μια σαιζόν.
Σκεπτόμενος λοιπόν όλα αυτά, σε παρακαλώ, να μου απαντήσεις στα παρακάτω: • Ποιον παραμυθιάσαμε • Ποια είναι τα ¨κουτσά άλογα¨ στα οποία ποντάραμε • Ποιες είναι οι ¨πουστιές¨ που κάναμε στον Αχελώο • Ποιοι είναι οι ¨τάχα χορηγοί και σπόνσορες¨ • Τι πράγμα ¨είδαμε αλλιώς¨ • Ποιες ¨παπαριές¨ να αφήσουμε • Τι προτείνεις εσύ, γιατί δεν μας το ξεκαθαρίζεις • Αν εσύ έχεις χάσει την ηρεμία σου, φαντάσου εμείς που ζούμε καθημερινά αυτή την κατάσταση και διαβάζουμε και άρθρα με τέτοιο περιεχόμενο
Και για να μην παρεξηγηθώ: Εμείς οι δέκα που μπήκαμε μπροστά ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΟΙ, δεν είμαστε στο απυρόβλητο. Η κριτική πάντα σε κάνει καλύτερο. Η κριτική όμως, όχι η παραπληροφόρηση.
Φίλε Κώστα, αν δεν ήξερα πόσο πολύ αγαπάς το χωριό μας και την ομάδα θα ήμουν πολύ πιο ακραίος. Όμως, σε παρακαλώ και σε προκαλώ ταυτόχρονα πριν ξαναγράψεις τέτοια πράγματα για την ομάδα, να έρθεις στο γήπεδο να δεις από κοντά πως βγαίνει η βδομάδα εκεί κάτω στην Κακαβαριά. Όχι να μας βοηθήσεις αλλά για να δεις τι χρειάζεται να γίνει για να κατέβει η ομάδα το Σάββατο να παίξει μπάλα. ΜΑΤΩΝΟΥΜΕ στην κυριολεξία: παίχτες, προπονητές, διοίκηση
ΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΚΩΣΤΑ
 Για τον ΑΧΕΛΩΟ ¨ρε γαμώτο¨
Με τιμή. Γώργος Λούκας.
Φίλε Γιώργο ξέρεις ότι είναι πολλά κι εφέτος τα «τρωτά σημεία» στον ΑΧΕΛΩΟ. Τα έχουμε κατά καιρούς συζητήσει, και θα τα ξανασυζητήσουμε κι από κοντά. Ξέρεις πόσο στήριξα και στηρίζω την ομάδα όλα τα χρόνια. Δεν είναι ανάγκη ν’ αρχίσουμε τις αντιπαραθέσεις απ’ το διαδίκτυο, και να γινόμαστε ρεζίλι των σκυλιών. Θεώρησε το άρθρο ατυχές σε μια προσωπική έκρηξη θυμού, και τέλος. Σε παρακαλώ δε, επειδή μαζί πάντα συνεννοούμασταν καλύτερα, να με ενημερώνεις πιο συχνά για τα τεκταινόμενα.
Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :