Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

DELETE… ΟΥΣΤ!!


Το χρονογράφημα του Σαββάτου.
Σε λίγο πάει και τούτος ο χρόνος.. Δρόμο κι αυτός με τις κλωτσιές, κι ας τον περιμέναμε στην αρχή με τόση αριστερή ελπίδα, ήρθε και τούτος κι έγινε χειρότερος απ’ τους προηγούμενους.
Ψέμα, ψέμα, ψέμα, αλητεία. αλητεία, αλητεία, Λαϊκισμός-λαϊκισμός-λαϊκισμός και τρομαγμένα παιδικά μάτια και ουρλιαχτά, που όλα δείχνουνε φτώχεια κι ανέχεια. Και μια κατάσταση που αρχίζει πια να θυμίζει όλο και περισσότερο Μεσαίωνα. Απλά τότε στη θέση της παγκόσμιας επικοινωνίας και τεχνολογίας, υπήρχαν ο φανατισμός της θρησκοληψίας και η «ιερά εξέταση» των Μοναστηριών. Βέβαια πάντα οι ιστορικές εποχές έχουν διαφορές. Τότε μέσα απ’ το μαύρο Μεσαίωνα ξεπήδησε η Αναγέννηση, που κάτι τέτοιο όμως για την εποχή μας, με τα «σκύβαλα» που μας κυβερνάνε, φαίνεται πως δεν υπάρχει φως, μα ούτε καντηλάκι πουθενά,
Τι απομένει; Μια αποπνικτική ατμόσφαιρα, ένα σύννεφο βαρύ και σκοτεινό. Παράδειγμα: Ο εκλεγμένος «κιτρινομάλης» όργιο Πλανητάρχης, τσιράκι εκείνων των «αρχιλαμόγιων» που εκπροσωπεί, και που είναι το αποκορύφωμα του Μεσαίωνα της εποχής μας.
Κι όσο για τούτη την έρμη τη χώρα, η μη αναστρέψιμη, αναχρονιστική, αποκαρδιωτική αριστερή μικροπολιτική κατάσταση, αυτό είναι κι αν είναι Μεσαίωνας.
Γι’ αυτό άει μες στο γέρο διάολο κύριε χρόνε.. Μια απ’ τα ίδια ήσουνα κι εσύ, και η πρώτη φορά αριστερά κυβέρνησή σου, και ο νεοεκλεγμένος «χωριστρομάλλης» πλανητάρχη σου, και οι αφόρητοι φόροι που μας φόρεσες χαλκά.
Μια απ’ τα ίδια όμως είμαστε και μείς οι διαδικτυακοί καναπεδάτοι . Ήρθες δεν ήρθες τίποτα δεν άλλαξε, η μάλλον προς το χειρότερο αλλάξανε όλα. Και μου φαίνεται ούτε με τον καινούργιο που μας έρχεται θα αλλάξει κάτι. Το τάχα αριστερό «καρεκλοαραχτό» σύστημα, μας έχει κατσικωθεί για τα καλά και επαναλαμβάνει συνεχώς τα ίδια και τα ίδια.
Γι αυτό και ψάχνω τώρα το κατάλληλο κουμπί.
Α! να το βρήκα πατριώτη: DELETE… ΟΥΣΤ!!
Κ. Μπούτιβας - Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :