Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/στρου. ΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΙΕΣ.

ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ SITE OLATAGKOAL.GR ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
Με δύο γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Θύελλα Παραβόλας κέρδισε με 2 - 0 στο Αγγελόκαστρο τον Αχελώο και βγήκε από τη ζώνη των play - out. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Ανδρέα Κονδύλη ανέβηκε στη 10η θέση με 23 βαθμούς, ενώ ο Αχελώος με 20 βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας.
Οι φιλοξενούμενοι στα πρώτα λεπτά κυκλοφορούσαν καλύτερα τη μπάλα, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά το Μπούτιβα. Ο Αχελώος παρότι δε βρήκε καλό ρυθμό μετά το 20ο λεπτό κατάφερε να βγάλει φάσεις, όμως τα τελειώματα των παικτών του Χρήστου Ζαπάντη δεν ήταν καλά με το 0 - 0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.
Η Θύελλα ευτύχησε να πάρει προβάδισμα με το "καλημέρα" στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν το 46ο λεπτό όταν ο Κούσης κέρδισε πέναλτι και ευστόχησε στην εκτέλεσή του κάνοντας το 0 - 1. Πριν περάσει το αρχικό σοκ ο Αχελώος βρέθηκε δύο τέρματα πίσω. Ο Ζώγας κέρδισε τις κόντρες και με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0 - 2 στο 53΄. Τρία λεπτά αργότερα η Θύελλα έχασε την ευκαιρία για τρίτο γκολ με σουτ του Ρεπανίδα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 69΄ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για μαρκάρισμα του Μπακογιάννη στον Κούση. Στο 76΄ ο Μπαλάφας έδιωξε τη σέντρα - σουτ του Ζαλοκώστα και στα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες με το 0 - 2 να μην αλλάζει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Γκιάφη.
Το φιλμ του αγώνα.
12΄ Σέντρα του Κούση από δεξιά ο Ρεπανίδας από καλή θέση έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και μάζεψε εύκολα ο Μπούτιβας.
19΄ Σουτ του Λευτέρη Σταμάτη απέκρουσε ο Μπούτιβας.
19΄ Σέντρα του Κουζέλη από δεξιά ο Αλέξανδρος Κ. Φούντας έπιασε την κεφαλιά και απέκρουσε ο Μπαλάφας.
21΄ Σέντρα του Λευτέρη Σταμάτη από δεξιά κεφαλιά του Ζώγα έφυγε άουτ.
30΄ Σέντρα του Κουζέλη από δεξιά ο Αλέξανδρος Κ. Φούντας με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.
32΄ Φάουλ του Αλέξανδρου Κ. Φούντα από δεξιά ο Αλεξάκης με μονοκόμματο σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ.
36΄ Εκτέλεση πλαγίου του Αλεξάκη από αριστερά ο Λάμπρος Ζαλοκώστας έκανε σουτ με πλάτη στο τέρμα και ο Μπαλάφας έδιωξε σε κόρνερ.
46΄ Γκολ. Ο Κούσης ανατρέπεται από το Γιώργο Σαγάνα με το Γκιάφη να δίνει το πέναλτι. Ο Κούσης ευστοχεί στην εκτέλεση και κάνει το 0 - 1.
53΄ Γκολ. Ο Ζώγας κερδίζει τις κόντρες και με πλασέ μέσα από την περιοχή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 - 2.
56΄ Σέντρα του Κούση από αριστερά ο Ρεπανίδας κάνει μονοκόμματο σουτ με τη μπάλα να σκάει στο έδαφος, να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ρουσογιάννης έδιωξε πριν ο Λευτέρης Σταμάτης απειλήσει.
64΄ Σουτ του Καραλή απέκρουσε ο Μπαλάφας.
69΄ Οι φιλοξενούμενοι ζητούν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπακογιάννη στον Κούση.
76΄ Σέντρα - σουτ του Λάμπρου Ζαλοκώστα από αριστερά έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Μπαλάφας.
89΄ Ο Καμμένος κάνει ατομική ενέργεια από αριστερά και πασάρει στο Ρεπανίδα που απέναντι από το Μπούτιβα πλάσαρε άουτ.
90΄ Σουτ του Καραλή από καλή θέση πέρασε άουτ χωρίς να ανησυχήσει ο Μπαλάφας.
92΄ Σέντρα του Αλέξανδρου Κ. Φούντα από δεξιά ο Λάμπρος Ζαλοκώστας πλάσαρε αλλά με το φάλτσο που έδωσε η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία.
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Χρήστος Ζαπάντης): Μπούτιβας Μ., Σαγάνας Γ. (70΄ Κοκοσούλας), Μπαμπάτσικος, Μπακογιάννης, Αλεξάκης (78΄ Πελεκάνος), Φούντας Α.Δ., Σαγάνας Μ. (59΄ Καραλής), Ζαλοκώστας Λ., Φούντας Α.Κ., Ρουσογιάννης, Κουζέλης.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ (Ανδρέας Κονδύλης): Μπαλάφας, Μπλέτσας, Ντζάλας, Ρόκκος, Ξανθόπουλος, Τσιμπούκας, Ρεπανίδας, Κόκκαλης, Σταμάτης Ε. (88΄ Σταμάτης Γ.), Κούσης (82΄ Καμμένος), Ζώγας (82΄ Σταμάτης Α.).

Δεν υπάρχουν σχόλια :