Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/στρου. ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ.

OLATAGOAL.GR. ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
Με δύο γκολ του Αυγερινού Δημητρακόπουλου από ισάριθμες ασίστ του Σταύρου Λαγού ο Ναυπακτιακός Αστέρας κέρδισε στο Αγγελόκαστρο με 2 - 0 τον τοπικό Αχελώο. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Περικλή Παπαποστόλου ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας φτάνοντας τους 43 βαθμούς, ενώ ο Αχελώος έμεινε στους 23 και έπεσε στη 13η θέση.
Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός δεν ήταν καλός και οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Στη σημαντικότερη ευκαιρία του 45λέπτου ο Λαγός πλάσαρε άουτ σε τετ α τετ με το Μπούτιβα στο 28ο λεπτό.
Ο Ναυπακτιακός προηγήθηκε στην πρώτη ευκαιρία που είχε στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν το 48ο λεπτό όταν ο Λαγός έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Δημητρακόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 66΄ σε μια παρόμοια φάση ο Ναυπακτιακός "κλείδωσε" ουσιαστικά τη νίκη. Ο Λαγός μπήκε από δεξιά στην περιοχή και έκανε συρτή σέντρα με τη μπάλα να φτάνει στο Δημητρακόπουλο που με σουτ έκανε το 0 - 2. Ο Λαγός είχε δύο καλές στιγμές στο 73΄ και στο 82΄, ενώ οι γηπεδούχοι στο 86΄ και στο 87΄ απείλησαν με τον Καραπάνο και τον Αλεξάκη, αλλά δεν κατάφεραν να μειώσουν.
Το φιλμ του αγώνα.
24΄ Φάουλ του Παπαποστόλου ο Ανδρέας Καλαβρουζιώτης από καλή θέση δεν έπιασε καλά την κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει άουτ.
27΄ Φάουλ του Καραλή άστοχη έξοδος του Ανδρεόπουλου και οι αμυντικοί προλαβαίνουν και διώχνουν πριν γίνει επικίνδυνος ο Πελεκάνος.
28΄ Πάσα του Δημητρακόπουλου στο Λαγό που απέναντι από το Μπούτιβα πλασάρει άουτ.
36΄ Φάουλ του Παπαποστόλου απέκρουσε ο Μπούτιβας.
48΄ Γκολ. Σέντρα του Λαγού από δεξιά ο Δημητρακόπουλος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 - 1.
54΄ Δυνατό σουτ του Μήτρου η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι.
66΄ Γκολ. Ο Λαγός κάνει την προσπάθεια από δεξιά, μπαίνει στην περιοχή και κάνει συρτή σέντρα με τη μπάλα να περνά από αρκετούς παίκτες και να φτάνει στο Δημητρακόπουλο που με συρτό σουτ κάνει το 0 - 2.
73΄ Ο Λαγός φεύγει στην αντεπίθεση, μπαίνει στην περιοχή και πριν πλασάρει ο Αλεξάκης με προβολή διώχνει σε κόρνερ.
82΄ Σουτ του Λαγού στην κίνηση έφυγε ελάχιστα άουτ.
86΄ Συρτό σουτ του Καραπάνου από το ύψος της περιοχής έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Ανδρεόπουλος.
87΄ Ο Αλεξάκης από το ύψος της μικρής περιοχής δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε άουτ.
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Χρήστος Ζαπάντης): Μπούτιβας Μ., Φούντας Α.Δ., Μπαμπάτσικος (75΄ Αθανασάκης), Τσιλιπάνος, Αλεξάκης, Μπακογιάννης, Ρουσογιάννης, Καραλής (79΄ Καραπάνος), Πελεκάνος, Φούντας Α.Κ. (71΄ Συσοβίτης), Κουζέλης.
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Περικλής Παπαποστόλου): Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Σταυρόπουλος, Ηλιόπουλος, Θεοχάρης, Καλαβρουζιώτης Α., Λαγός, Παπαποστόλου (77΄ Καραγιάννης), Δημητρακόπουλος, Μήτρου (69΄ Κονίδας), Δερβίσης (87΄ Σιαμάς).
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :