Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΓΙΑ ΝΑ ΜΥΡΙΣΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΛΙΓΟ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ.

Η επαφή με έναν δημιουργό του γραπτού λόγου, δεν είναι καθόλου χαλαρή υπόθεση. Κι όταν βρίσκεσαι απέναντί του μόνο τότε γνωρίζεις καλλίτερα τα γραπτά αχνάρια του. Τότε οι λέξεις και το κείμενο σε κινητοποιούν, και σηκώνεσαι στις μύτες των ποδιών να τον δεις καλλίτερα, και να δηλώσεις λίγο και τη φυσική σου παρουσία.
Κάτι τέτοιο όμως δεν θα χρειαστεί σε τούτη την εκδήλωση που διοργανώνει ο επιστημονικός σύνδεσμος Αιτωλοακαρνάνων, γιατί ο δημιουργός είναι ένας γνωστός, δικός μας άνθρωπος, που προσκαλεί όλους τους συγχωριανούς της, να παρευρεθούν σε τούτη την εκδήλωση. Το καινούργιο βιβλίο της έγκριτης και βραβευμένης Αγγελοκαστρίτισσας συγγραφέα Ελένης Πριοβόλου, «ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ» απ’ τις εκδόσεις Καστανιώτη, σχετίζεται άμεσα με τον τόπο μας, γι’ αυτό και είναι απαραίτητη η παρουσία κάθε Αγγελοκαστρίτη σε τούτη την παρουσίαση, την Τρίτη 14 Μαρτίου στις 7 το βράδυ, στο βιβλιοπωλείο ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ, Ακαδημίας 32 Αθήνα.
Ας βρεθούμε συγχωριανοί τούτο τ’ απόγευμα αν είναι δυνατόν στο ίδιο τραπεζάκι, και να μυρίσει το κέντρο της πρωτεύουσας λίγο Αγγελόκαστρο.
Κώστας Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :