Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/στρου. ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΩ.

Αρνούμαι να υποβιβαστώ, δήλωσε πάλι σήμερα στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ ο ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου παίρνοντας το τρίποντο της νίκης, και ευελπιστώντας από δω και πέρα, σε εμφανίσεις σαν την σημερινή, που θα τον βγάλουν οριστικά απ’ αυτή τη φετινή οδυνηρή περιπέτεια, και θα τον σώσουνε οριστικά. Σε τόσο κρίσιμες στιγμές, επιβάλλεται να παραμερίσουμε την απαισιοδοξία και να στηρίξουμε την ομάδα «χωρίς γιατί». Το δρόμο έδειξε η σημερινή πολύτιμη νίκη, και ενημέρωσε και τους πιο απογοητευμένους ότι η ομάδα δεν είναι τελειωμένη.
Όταν τελειώσει αυτή η περιπέτεια με το καλό, και τους διαψεύσουμε πάλι φέτος όλους, έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με το πώς βρεθήκαμε πάλι με το πιστόλι στον κρόταφο. Τώρα προέχουν τα εναπομείναντα παιχνίδια, κι ο «υπέρ πάντων αγώνας» για τη σωτηρία.
Κι ο κόσμος του ΑΧΕΛΩΟΥ που έχει μάθει τα τελευταία χρόνια στα δύσκολα, πρέπει να σταθεί στο ύψος του και να μην αφήσει την ομάδα να υποβιβαστεί επ' ουδενί λόγω. Έτσι θα σωθεί η ομάδα, με τρέλα…και μ’ εκείνο το παλιό σύνθημα που κυριαρχούσε πάντα στην Κακαβαριά: «Αχελώε θυμήσου, μια ζωή μαζί σου».        Καστρινός.
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠ’ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ SITE OLATAGOAL.GR.
Σπουδαίο διπλό πήρε ο Αχελώος Αγγελοκάστου με σκορ 3-2 μέσα στην έδρα του Α.Ο. Χάλκειας.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους καθώς στο 3' ο Γιαβρούτας έδωσε το προβάδισμα.
Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 5' με αυτογκόλ  του Παγανιά.  Τρία λεπτά αργότερα (8') η ομάδα της Χάλκειας πήρε ξανά το προβάδισμα με γκολ του Ψυχογιού. Στο 44' ο Αχελώος ισοφάρισε σε 2-2 όταν σε σέντρα του Φούντα ο Κουζέλης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε στο 65' ο Ρουσογιάννης.
Α.Ο. Χάλκειας (Ανδρέας Καλαβρουζιώτης): Γκιάτας (46' Χασαπογιάννης), Παγανιάς, Διαμαντόπουλος, Μπίμπας, Μυλωνάς, Αδραχτάς (58' Καλαβριζιώτης), Ψυχογιός (59' Κάπο), Δαδάνης, Δημαράς, Γιαβρούτας, Ευθυμιόπουλος
Αχελώος Αγγελοκάστρου (Χρήστος Ζαπάντης): Μπούτιβας, Καπώνης, Μπαμπάτσικος, Μπέτσικας (46' Τσιλιπάνος), Αλεξάκης, Μπακογιάννης, Ρουσογιάννης, Ζαλοκώστας Λ. ((82' Σαγάνας), Κουζέλης, Ζολοκώστας Ευστ. (65' Κοκοσούλας), Φούντας Α.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :