Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου: ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ.

Μαύρα μαντάτα απ’ το Αγγελόκαστρο αναφορικά με την ιστορική ομάδα του χωριού, τον ΑΧΕΛΩΟ Αγγελοκάστρου.
Όπως μας κοινοποίησε ο πρόεδρος της ομάδας Δήμος Μπέτσικας, μετά τη σύσσωμη παραίτηση του περσινού διοικητικού συμβουλίου, και στη δεύτερη γενική συνέλευση που συνεκάλεσε ο απερχόμενος πρόεδρος, δεν παρουσιάστηκε κανένας, με αποτέλεσμα όχι συνέλευση να μη πραγματοποιηθεί, ούτε παρέα να μαζευτεί να πιούνε τσίπουρο. Έτσι το μόνο που απομένει στον πρόεδρο όπως μας είπε, είναι να παραδώσει το καταστατικό και τα χαρτιά του συλλόγου, στον πρόεδρο της τοπικής ενότητας Αγγελοκάστρου, δια να προβεί στα περαιτέρω. Δηλαδή τη μη κάθοδο στο πρώτάθλημα της Α’ κατηγορίας Αιτωλ/νίας που ανήκει, και κατ’ ουσία στη διάλυση της ομάδας.
Κι έρχομαι τώρα εγώ και μπαίνω κατ’ ευθείαν στο "δια ταύτα". Καλά τα μεγάλα λόγια στα Καφενεία, και η δημαγωγία. Το θέμα, όμως, είναι πως μπαίνεις απ’ τη θεωρία στην πράξη. Η ομάδα χρειάζεται άμεσα πρόεδρο και συμβούλιο με ρεαλιστικό πλάνο επιβίωσης. Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται, δεν έχει παρά να μπει μπροστά. Ο δρόμος είναι ορθάνοιχτος και τα σκυλιά δεμένα. Εδώ που φτάσαμε δεν πρόκειται να αποκλεισθεί καμία σοβαρή πρόταση.
Ο ΑΧΕΛΩΟΣ τώρα «καίγετε» να βρεθεί κάποιος να ηγηθεί της προσπάθειας διάσωσης, με υπόσταση και οντότητα. Όταν "έχεις πρόσωπο" και αγαπάς την ομάδα" βγαίνεις μπροστά", καταθέτεις έντιμα τις προτάσεις σου, παίρνεις τον ΑΧΕΛΩΟ και τον οδηγείς εκεί που του αξίζει, γράφοντας το όνομά σου με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου. Αν είσαι υπαρκτό πρόσωπο και έχεις όραμα για την ομάδα, δεν υπάρχει κανένα κόλλημα στις διαδικασίες. Αρκεί μονάχα να μην πουλήσεις «φύκια για μεταξωτές κορδέλες».
Εγώ σαν τελευταία απέλπιδα προσπάθεια, προτείνω να σταλούν και προσωπικές προσκλήσεις σε ανθρώπους που κατά καιρούς στάθηκαν κοντά στην ομάδα τουλάχιστον να παρουσιαστούν και να καταθέσουν τη γνώμη τους. Ιδού λοιπόν η Ρόδος, ιδού και το πήδημα… Ας γίνει μία τελευταία προσπάθεια. Υπάρχει, ακόμα χρόνος για να μη σβήσει ο ΑΧΕΛΩΟΣ τελείως απ’ το χάρτη.
Κώστας Μπούτιβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :