Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

Υπάρχουν ακόμα και κάποιες καλές ειδήσεις απ’ τον τόπο μας, να σαν ετούτη που μας κοινοποίησε ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Αγγελοκάστρου κ. Γιώργος Βουγιουκλίδης και αφορά μια ακόμη ιδιωτική δωρεά προς τα παιδιά του δημοτικού σχολείου του χωριού μας. Διαβάστε, και πάρτε μια μικρή ανάσα ελπίδας, σε μαύρες ώρες για την παιδεία και τον τόπο μας, όπου το κράτος και η πολιτεία αδυνατεί να παρέχει ακόμα και τα βασικά για την εκπαίδευση.
Οι εκπαιδευτικοί και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγγελοκάστρου ευχαριστούμε θερμά την κ. Βασιλική Μήλα, καθώς και τα παιδιά της Ιωάννη, Θεόδωρο και Χαρίλαο για τη δωρεά ενός υπολογιστή προς το σχολείο μας, στη μνήμη του εκλιπόντος συζύγου και πατέρα τους Ευσταθίου Μήλα.
Είναι πάνω απ’ όλα μια κίνηση που δηλώνει τη μεγάλη αγάπη για τον τόπο τους, ενώ πρόκειται για εξοπλισμό απαραίτητο πλέον στην καθημερινή εκπαιδευτική διαδικασία, τον οποίο έχει ανάγκη το σχολείο μας. Εκ μέρους του διδακτικού προσωπικού διαβεβαιώνουμε ότι θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο στην εκπαίδευση των παιδιών του Δημοτικού Σχολείου Αγγελοκάστρου.
Μαζί με τα θερμά συλλυπητήριά μας για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου, τους ευχόμαστε να ζήσουν με τους αγαπημένους τους έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις από τον σύζυγο και πατέρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :