Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.

Στον αγώνα κυπέλλου που διεξήχθη χθες Κυριακή μεταξύ της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου και του Αχελώου Αγγελοκάστρου βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους στα πέναλτι με σκορ 3-5.
Στο κανονικό παιγνίδι των 90΄και οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να κάνουν ευκαιρίες για γκολ έπαιξαν προσεκτικά, αμυντικά και με αντεπιθέσεις. Αν εξαιρέσουμε στο 80΄η καλύτερη ευκαιρία για την Ακαδημία μετά από κόρνερ του Γεωργίου Γ. αποκρούει ο τερματοφύλακας η μπάλα στον Δημαρά Π. που επιχειρεί δυνατό σουτ πλαγίως της μικρής περιοχής αποκρούει ο τερματοφύλακας η μπάλα γυρνάει στον Διαμαντόπουλο Χ. που κάνει και αυτός δυνατό σουτ αλλά και αυτό το αποκρούει ο τερματοφύλακας του Αχελώου.
Η συνέχεια στην παράταση είχαμε: Στο 98΄ μια μακρινή μπαλιά από τον Διαμαντόπουλο Ν. στην μικρή περιοχή με πολύ τρέξιμο ο Δημαράς Π. δεν καταφέρνει να σκοράρει διώχνει την μπάλα ο τερματοφύλακας. Στο 102΄μια μπαλιά στον Φονταλή Β. και δυνατό σουτ η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 115΄ ο Γερετσιάν που κατεβαίνει μόνος του επιχειρεί ένα μακρινό δυνατό σουτ πάνω από το δοκάρι. Στο 118΄ φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή που εκτελεί ο Διαμαντόπουλος Χ. πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η διάρκεια των 120΄ έληξε με σκορ 0-0 θα μπορούσε η Ακαδημία μετά το 80΄να πετύχει γκολ και να πάρει την νίκη απέναντι στον Αχελώο Αγγελοκάστρου που δεν έκανε καμιά καλή ευκαιρία στον αγώνα και έφθασαν στην διαδικασία των πέναλτι που μέτρησε η εμπειρία των πιο παλιών παικτών του Αγγελοκάστρου που έκανε το 3-5 και πέρασε στην επόμενη φάση.
Καλή η διαιτησία των Λιόνας Β., Σουζας Κ. και Βασιλόπουλος Π.
ΑΚΑΔΗΜΙΑΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ:ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟ/ΠΟΥΛΟΣ Θ., ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ν., ΓΕΡΕΤΣΙΑΝ ΧΡ., ΓΕΩΡΓΙΟΥ Γ., ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΦΟΥΝΤΑΣ ΑΛ., ΔΗΜΑΡΑΣ Π. (93΄ ΧΥΣΗ ΦΛ.,), ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ. (75΄ ΦΟΝΤΑΛΗΣ Β.,), ΖΩΓΡΑΦΟΣ Γ. (57΄ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ Γ), ΝΕΜΠΟΤΑΚΗΣ Α., ΜΑΚΡΗΣ ΣΠ. (102΄ ΤΡΙΒΗΛΟΣ Δ).
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΜΠΟΥΤΙΒΑΣ Μ., ΣΑΓΑΝΑΣ Γ., ΧΟΝΤΟΣ Π., ΑΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Π., ΑΛΕΞΑΚΗΣ Β., ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΣ Ε., ΣΑΓΑΝΑΣ Μ-Π., ΘΩΔΗΣ Ε., ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ Γ., ΚΑΡΑΛΗΣ Σ-Π., ΑΝΔΡΕΑΚΗΣ Κ., ΜΠΟΥΤΙΒΑΣ Α.
evinochori-kalidona.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :