Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/στρου. ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΔΡΑ.

Στο ισόπαλο 0 - 0 έμειναν ο Αμβρακικός Λουτρού με τον Αχελώο Αγγελοκάστρου στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣΝΑ. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Δημήτρη Τσιτσομήτσου έφτασε τους 8 βαθμούς, ενώ 7 έχει αυτή του Βαλάντη Ζώη.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με τις φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να είναι λίγες. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με μακρινά σουτ του Μπέκου στο πρώτο ημίχρονο, όμως κανένα από αυτά δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα του Αχελώου Τσιλίκα. Ο Αχελώος προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο να απειλήσει με τους Καραλή και Φούντα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 85΄ ο Αμβρακικός είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη, όμως μετά τη σέντρα του Θώδη ο Κώστας Σιαπλαούρας από καλή θέση δεν έπιασε καλά το σουτ και απέκρουσε εύκολα ο Τσιλίκας και το 0 - 0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ (Δημήτρης Τσιτσομήτσος): Στασινός, Αυγέρης (75΄ Υζεράι), Γουρούνας (80΄ Θώδης Σ.), Φονιάς, Παπανίκος, Νίκας, Ρόκος, Σιαπλαούρας Δ., Σπανός, Μπέκος (61΄ Σιαπλαούρας Κ.), Ζίγκηρης.
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Βαλάντης Ζώης): Τσιλίκας, Αριστόπουλος, Χόντος, Αλεξάκης, Τσιλιπάνος (32΄ λ.τ. Παντής), Τσιμπούκας (38΄ λ.τ. Καραλής), Σαγάνας Μ. (84΄ Σαγάνας Γ.), Ζαλοκώστας Λ., Φούντας, Ζαλοκώστας Ε. (68΄ Ανδρεάκης), Θώδης Ε.
olatagoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :