Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Η ΕΚΘΕΣΗ NOSTOS 2017 ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η παρουσίαση των προϊόντων της Αγγελοκαστρίτικης εταιρείας Μήλας Τρόφιμα από τους επισκέπτες στα εγκαίνια της έκθεσης Nostos 2017 .
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ναύπακτου κ.κ Ιερόθεος , ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γιώργος Τζιάλλας , ο Βουλευτής του Νομού Αιτωλοακαρνανίας κ. Κωνσταντόπουλος Δημήτριος , ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Κατσιφάρας Απόστολος ,η Αντιπερειφερειάρχης Αιτωλ/νιας κα Σταρακαά Χριστίνα , ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλος Παναγιώτης , ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παππαναστασίου Γεώργιος και πλήθος επισήμων ενημερώθηκαν για τα προϊόντα που παράγει η επιχείρηση καθώς και για τον Τόπο παραγωγής τους το "Αγγελόκαστρο". Ο Γιάννης Μήλας είχε την ευκαιρία να ενημερώσει το κοινό ότι το Αγγελόκαστρο είναι μια περιοχή με δυναμική στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων , όπως επίσης ότι στο παρελθόν ήταν βασική περιοχή παραγωγής ντομάτας , το λεγόμενο "Ντοματάκι" και είναι ανάγκη για τους παραγωγούς του τόπου μας η καλλιέργεια αυτή να γυρίσει στις ρίζες της μιας και το Αγγελόκαστρο ήταν φημισμένο για την ποιοτική υπεροχή της ντομάτας του . Υπεροχή που οφείλεται τόσο στην περιοχή με το κατάλληλο μικρόκλιμά, τα νερά του αλλά και τις ιδιαίτερες καλές πρακτικές που εφαρμόζουν οι παραγωγοί στον Τόπο μας.
Στην έκθεση η επιχείρηση παρουσιάζει το Εξαιρετικό Παρθένο ελαιόλαδο Αιτωλίς , Λιαστές ντομάτες, Φυσικές ελιές Αγρινίου και Φυσικές ελιές Καλαμών.
Καστρινός.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :