Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΠΛΗΞΕ ΤΟ ΔΟΚΙΜΙ.

Την αγωνιστική του άνοδο επιβεβαίωσε ο Αχελώος Αγγελοκάστρου που κέρδισε στο Δοκίμι τον τοπικό Απόλλωνα με 2 - 1. Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι η ομάδα του Βαλάντη Ζώη παρότι έμεινε πίσω στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και με τέρματα του Στάθη Ζαλοκώστα στο 53΄ και του Θανάση Μήκα στο 89΄ πήρε το πολύτιμο "τρίποντο". Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως δεν έβρισκαν διαδρόμους προς την εστία του Τσιλίκα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του Απόλλωνα έκαναν φάσεις και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου άνοιξαν το σκορ με εκτέλεση φάουλ του Στάθη Δαλαγιώργου. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Δαλαγιώργος ανάγκασε σε καλή επέμβαση τον Τσιλίκα και στο 53΄ ο Στάθης Ζαλοκώστας με εκτέλεση φάουλ όπου η μπάλα κόντραρε έκανε το 1 - 1. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, στα επόμενα λεπτά, χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα, για να φτάσουμε στο 87΄ όπου ο Τσιλίκας χρειάστηκε να διώξει εντυπωσιακά το μακρινό σουτ του Καμμένου. Στο 89΄ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο "τρίποντο" με το Θανάση Μήκα να γίνεται τελικός αποδέκτης σε μια ιδανική αντεπίθεση και να νικάει τον Κατερινόπουλο. Στα επόμενα λεπτά δεν άλλαξε τίποτα και οι άνθρωποι του Αχελώου πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη που τους έφερε στους 16 βαθμούς.
Το φιλμ του αγώνα.
24΄ Πάσα του Κοντοπάνου στο Μπούρο που σούταρε από πλάγια δεξιά και απέκρουσε ο Τσιλίκας.
39΄ Ατομική ενέργεια του Νίκου Αθανασίου που περνάει τέσσερις αντιπάλους και πασάρει στον Κοντοπάνο που κάνει το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
42΄ Σέντρα του Μπούρου από δεξιά προβολή του Γιαννακά η μπάλα περνάει άουτ.
45+2΄ Γκολ. Ο Δαλαγιώργος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 - 0.
50΄ Μακρινό σουτ του Δαλαγιώργου έδιωξε σε κόρνερ ο Τσιλίκας.
53΄ Γκολ. Ο Στάθης Ζαλοκώστας εκτελεί φάουλ η μπάλα βρίσκει στο τείχος και καταλήγει στα δίχτυα για το 1 - 1.
64΄ Κόρνερ του Νίκου Αθανασίου κεφαλιά του Δαλαγιώργου η μπάλα φεύγει άουτ. 70΄ Μακρινό σουτ του Ανδρεάκη η μπάλα φεύγει πάνω από το δοκάρι.
80΄ Μπαλάφας και Κοντοπάνος συνδυάζονται με τελικό αποδέκτη τον πρώτο που δεν έπιασε καλά το σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ.
85΄ Ατομική ενέργεια του Νίκου Αθανασίου που μπαίνει από αριστερά στην περιοχή και σουτάρει άουτ.
87΄ Μακρινό σουτ του Καμμένου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τσιλίκας.
89΄ Γκολ. Αντεπίθεση για τον Αχελώο με το Στάθη Ζαλοκώστα που συνδυάζεται με το Μάριο Σαγάνα, ο πρώτος δίνει την πάσα στον Αλεξάκη που με τακουνάκι στρώνει το Μήκα που σουτάρει στα δίχτυα για το 1 - 2.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Γιάννης Μακρής): Κατερινόπουλος, Τσακανίκας Ι., Γρηγοράκης, Γαρούφης, Κοκώνης, Δαλαγιώργος, Αθανασίου Ν., Μπούρος, Μπαλάφας, Γιαννακάς (72΄ Καμμένος), Κοντοπάνος.
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Βαλάντης Ζώης): Τσιλίκας, Χόντος (60΄ Αριστόπουλος), Παντής, Αλεξάκης, Σαγάνας Γ., Τσιμπούκας (46΄ Ρουσογιάννης), Ανδρεάκης, Ζαλοκώστας Λ., Φούντας (72΄ Σαγάνας Μ.), Ζαλοκώστας Ε., Θώδης (67΄ Μήκας).
olatagoal.gr
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (10 Αγων.)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :