Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

ΕΠΝΙΞΕ ΤΑ ΟΧΘΙΑ Ο ΑΧΕΛΩΟΣ.

Ο φετινός ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι κάτι το ξεχωριστό. Το συμβούλιο, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες δεν έχασαν την πίστη τους σ' αυτό που χτίζουν εδώ και μερικές αγωνιστικές. Έχοντας ηρεμίσει μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, προετοιμάστηκαν με άριστο-όπως αποδείχθηκε-τρόπο για ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας. Κι έτσι το σημερινό Σαββατιάτικο απόγευμα εξέπληξε ευχάριστα τους Αγγελοκαστρίτες.
Στα κοντινά «Όχθια» εμφανίστηκε μία ομάδα με πολύ υψηλό δείκτη ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης, με ξεκάθαρη γνώση του τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο και πώς θα το έπαιρνε, με πολλά τρεξίματα, αλληλοκαλύψεις, πρέσινγκ ψηλά και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Έτσι το 5-1 ήρθε σχετικά εύκολα, περισσότερο κι απ’ ότι περίμεναν και οι πιο αισιόδοξοι. Σίγουρα δεν έγινε ο ΑΧΕΛΩΟΣ Μπαρτσελόνα, ούτε ο φετινός Πανοχθιακός είναι στα καλύτερα του για να μπορεί το συγκεκριμένο παιχνίδι να αποτελεί μεγάλο μέτρο σύγκρισης για τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας. Ήταν όμως, για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι μία ομάδα όπως την περιμένει ο κόσμος της και ο προπονητής της. Με ποδοσφαιριστές που συναισθάνονται το μέγεθος των απαιτήσεων της Α κατηγορίας και δείχνουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν σ' αυτές.
Το ζητούμενο βέβαια, είναι αυτό που έδειξε ο ΑΧΕΛΩΟΣ σήμερα μέσα στα Όχθια να έχει και συνέχεια. Να αποτελέσει ένα κομμάτι μόνο, της εξέλιξης αυτής της νέας ομάδας που τώρα χτίζεται για τη μεγάλη κατηγορία του νομού.
Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :