Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/τρου. ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ.

Ο Αχελώος κατάφερε να ξεπεράσει αναίμακτα ακόμα ένα εκτός έδρας επικίνδυνο παιχνίδι με ένα ισόβαθμο αντίπαλο, αποδεικνύοντας πως διαθέτει ψυχικά αποθέματα για να μην κινδυνέψει καθόλου φέτος και να παραμείνει εύκολα στους μεγάλους του νομού. Η αγωνιστική κατάσταση φέτος προσφέρει ελπίδα στους φιλάθλους και στέλνει εμφατικά το μήνυμα του δύσκολου αντιπάλου στους ανταγωνιστές. Μπορεί η ομάδα σήμερα να «τσίμπησε» το βαθμό στο 90, κέρδισε έτσι όμως το σεβασμό, για το σθένος με το οποίο πολεμάει μέχρι το τέλος τον κάθε αγώνα.
Καστρινός.
ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ SITE OLATAGKOAL.GR ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
Ισόπαλος με σκορ 1-1 έληξε ο αγώνας στο γήπεδο Παραβόλας ανάμεσα στην τοπική Θύελλα και τον Αχελώο Αγγελοκάστρου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 30' όταν ο Αλ Γιουσέφ από αριστερά βρήκε μέσα στην περιοχή Λ.Σταμάτη που με πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ζαρλακούτη μέσα στην περιοχή στο 37' με τον διαιτητή να δείχνει "παίζεται". Στην επανάληψη η Θύελλα έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους οι οποίοι πίεσαν για τη ισοφάριση. Η προειδοποίηση ήρθε στο 74' όταν σε σέντρα από αριστερά ο Ζαρλακούρτης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο 76' σουτ του Θώδη απέκρουσε ο Μπαλάσκας με τα πόδια. Η Θύελλα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 84΄να κάνει το 2-0 όταν στην παράλληλη συρτή σέντρα του Αυγέρη από δεξιά ο Σταμάτης Λ. δεν πρόλαβε την μπάλα. Η ισοφάριση ήρθε στο 89' όταν σε φάλουν του Προβίδα από δεξιά ο Μαχμούτ προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά, ο Μπαλάσκας έκανε έξοδο η μπάλα βρήκε σε σώμα και κατάληξε στα δίχτυα για το τελικό 1-1.
Θύελλα (Ανδρέας Κονδύλης): Μπαλάσκας, Μπλέτσας, Σταμάτης Αλ., Βασιλείου (46' Τοπαλίδης), Ξανθόπουλος Ελ.), Κόκκαλης, Ντίνος, Ράπτης, Σταμάτης Αλ., Αυγέρης, Αλ Γιουσέφ (57' Κανθόπουλος Π. - 85' λ.τ. Κονδύλης)
Αχελώος (Βαλάντης Ζώης): Σίμος, Προβίδας, Παντής (46' Αριστόπουλος), Τσιλιπάνος, Σαγάνας Γ. (77' Μήκας), Χόντος, Αλεξάκης (62' Μαχμούτ), Ζαλοκώστας, Ζαρλακούτης (50' Σαγάνας Μ.), Θώδης, Φούντας.
OLATAGKOAL.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια :